Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Maasland Esthetica

Maasland Esthetica, Sittard
Informatie over Maasland Esthetica

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Maasland Esthetica
Maasland Esthetica

Maasland Esthetica is een kliniek die zich bezighoudt met esthetische / plastische operaties of behandelingen, die niet medisch noodzakelijk zijn. In de volksmond wordt vaak gesproken over 'schoonheidsoperaties'. We hebben in feite te maken met verbeteringen of verfraaiingen van het uiterlijk.

Onze artsen
De plastisch chirurgen die werkzaam zijn voor Maasland Esthetica zijn
G.A.M. Malfeyt en C.H.A. Freundlich. Beiden zijn geregistreerde plastisch chirurgen in Nederland en lid van de Nederlandse vereniging van plastische chirurgie en Nederlandse vereniging van aesthetische chirurgie. Hun kennis en vaardigheid op het gebied van esthetische chirurgie worden op peil gehouden door middel van deelname aan diverse binnen- en buitenlandse congressen en symposia.

Vergoeding
Deze ingrepen worden veelal niet vergoed door de verzekeraar, aangezien ze niet medisch noodzakelijk zijn.

Privé-kliniek of ziekenhuis?
Esthetische, niet medisch noodzakelijke operaties kunnen uitgevoerd worden in privé-klinieken of in ziekenhuizen. Maasland Esthetica is een privé-kliniek die gesitueerd is in het Maaslandziekenhuis te Sittard.

De voordelen van een privé-kliniek zijn dat u een persoonlijke en snelle behandeling kunt verwachten. Een algemeen ziekenhuis heeft tot voordeel dat eventuele complicaties, die zich soms na een operatie kunnen voordoen, meteen door andere medische specialisten behandeld kunnen worden.

Een privé-kliniek in een algemeen ziekenhuis combineert beide voordelen. Persoonlijke behandeling, snellere behandeling en een veilige behandeling in een ziekenhuis bij eventuele complicaties.

Maasland Esthetica is een privé-kliniek die gerealiseerd is door een samenwerking van de plastisch chirurgen en het Maaslandziekenhuis. Zolang het Maaslandziekenhuis nog in het huidige gebouw functioneert, zullen de patiënten van de privé-kliniek verpleegd worden op een afzonderlijke unit van verpleegafdeling 21 en vinden de poliklinische consulten plaats op de polikliniek Plastische Chirurgie.

Zodra het nieuwe ziekenhuis in het middengebied tussen Sittard en Geleen gereed is, zal er een aparte privé-kliniek in gebruik genomen worden op de daar te realiseren 'zorgboulevard' bij het ziekenhuis.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.