Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Diaconessenhuis - Voorburg

Diaconessenhuis

Diaconessenhuis, Voorburg
Informatie over Diaconessenhuis

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Diaconessenhuis
In het Diaconessenhuis Voorburg vinden de ingrepen in dagbehandeling of kort verblijf (Short Stay) plaats. Dat betekent dat patiŽnten na een ingreep/operatie dezelfde dag of na enkele dagen weer naar huis mogen. IVF- en ICSI-behandelingen worden op deze locatie uitgevoerd.

Wie zijn wij?
De Reinier de Graaf Groep is een algemeen ziekenhuis dat zich richt op de inwoners van Delft, het Westland, Voorburg, Rijswijk, Den Haag-zuidwest en de plaatsen Pijnacker en Nootdorp: een gebied waar ruim 300.000 mensen wonen en werken. Tot de Reinier de Graaf Groep behoren het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft, het Diaconessenhuis Voorburg, Behandelcentrum Westland in Naaldwijk en Gezondheidscentrum De Reef in Ypenburg. Binnen de Reinier de Graaf Groep zijn 3000 mensen werkzaam, onder wie 165 medisch specialisten. Er zijn dertig specialismen.

Het ziekenhuis maakt deel uit van de STZ; Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen. Dit is een samenwerkingverband van 19 topklinische opleidingsziekenhuizen die hooggespecialiseerde zorg kunnen verlenen. Kern van het samenwerkingsverband van deze Teaching Hospitals vormen de medisch-specialistische opleidingen.

De STZ-ziekenhuizen voelen zich gezamenlijk verantwoordelijk voor:
- het complete pakket an de basispatiŽntenzorg;
- zorgcoŲrdinatie, ketenzorgontwikkeling en zorgvernieuwing;
- de topklinische en topreferente patiŽntenzorg;
- de medisch (specialistische) en niet-medische ziekenhuisgebonden opleidingen;
- toegepast wetenschappelijk onderzoek en innovatie.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.