Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Plastisch Cosmetisch Centrum

Plastisch Cosmetisch Centrum, Heemstede
Informatie over Plastisch Cosmetisch Centrum

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Plastisch Cosmetisch Centrum
Wat is het Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

PCC Spaarne is een privékliniek binnen de muren van het Spaarne Ziekenhuis. Voor veel klanten een geruststellende gedachte. We combineren de kwaliteit en veiligheid van het ziekenhuis met de service en snelheid van behandelen van een privékliniek.

U kunt bij ons terecht voor (bijna) alle plastische en cosmetische ingrepen. Op de behandelingenpagina kunt u de behandelingen nalezen. Staat de behandeling die u wilt niet in de lijst, neemt u dan contact met ons op.

PCC Spaarne heeft ook een ontharingslaser. Er zijn drie tot zes behandelingen nodig om een permanente haarreductie van 85 procent te bereiken. Voor de eerste behandeling heeft u contact met één van de plastisch chirurgen die de behandeling met u doorspreekt. De behandeling wordt uitgevoerd door speciaal daarvoor opgeleide medewerkers.

Wij vinden het erg belangrijk een zo compleet mogelijk pakket te kunnen bieden. Daartoe zijn een aantal behandelingen in ontwikkeling. Uiteraard houden we u via de website van de nieuwe mogelijkheden op de hoogte.

F. Ruigrok

Directeur

Plastisch Cosmetisch Centrum SpaarneVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.