Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Laser Centrum Almere - Almere-Buiten

Laser Centrum Almere

Laser Centrum Almere, Almere-Buiten
Informatie over Laser Centrum Almere

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Laser Centrum Almere
Welkom

Laser Centrum Biltstraat is een in 1993 opgericht instituut dat zich specialiseert in zorg op maat ten aanzien van u als persoon en uw huid, het grootste orgaan van de mens.

Laser Centrum Biltstraat gevestigd in Utrecht heeft nu ook vestigingen geopend in Almere en Amersfoort te weten Laser Centrum Almere en Laser Centrum Amersfoort.

Wij behandelen onze cliŽnten/patiŽnten in een sfeervolle warme omgeving. Wij stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze behandelingen en het resultaat ervan.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in lasertechnieken en ons ervaren laserteam uitsluitend met lasers werkt die ons eigendom zijn, kunt u er ook zeker van zijn dat wij uitsluitend behandelen met de meest geavanceerde- en kwalitatief hoogstaande lasers. Bovendien hebben wij de gedrevenheid om onze gegarandeerde zorg op maat binnen ieders bereik te houden.

Ons instituut is benoemd tot voorbeeld kliniek door de Amerikaanse laserfabrikant Cynosure en gecertificeerd door Isis Medical Systems Nederland. Ook zijn wij tot voorbeeld kliniek benoemd door de Amerikaanse Laserscope Ė lasersfabrikant en hebben reeds verschillende vaatchirurgen, dermatologen en huidtherapeuten mogen delen in onze laservaardigheden en knowhow van geavanceerde lasertechnieken.

Wij hopen dat onze site u een goed beeld geeft over ons instituut. Mocht u informatie wensen die u niet op onze site heeft kunnen vinden neem dan gerust contact met ons op. Wij heten u van harte welkom.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.