Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

ACCZ | A Klinieken Zevenaar

ACCZ | A Klinieken Zevenaar, Zevenaar
Informatie over ACCZ | A Klinieken Zevenaar

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over ACCZ | A Klinieken Zevenaar

ACCZ | A Klinieken Zevenaar is onderdeel van A Klinieken, klinieken voor plastische en cosmetische chirurgie.


Nieuw, uniek en uniforme kwaliteit


A Klinieken is een nieuwe organisatie met een volstrekt uniek concept. Wij brengen u kwaliteit. Wat is nieuw daaraan zult u misschien zeggen omdat u dat vaker eerder heeft gehoord. Maar heeft u het ook al ervaren? Wat maakt ons zo uniek en waarom leveren wij u (wel) kwaliteit?


Echte specialisten


Alle mensen die werken voor onze organisatie zijn specialisten op hun gebied. Alle artsen in onze organisatie zijn ervaren en goed in hetgeen ze uitvoeren. De behandelingen worden door en onder toezicht van plastisch chirurgen / medisch specialisten uitgevoerd. Alle medisch specialisten zijn geregistreerde medische specialisten. Alle plastisch chirurgen zijn geregistreerde plastisch chirurgen, worden regelmatig gevisiteerd door de wetenschappelijke beroepsvereniging van plastisch chirurgen(NVPC) en zijn lid van de NVPC en NVAPC.


Behandeling vanuit een filosofie


Alle behandelaars doen alles vanuit de goedweloverwogen plastisch chirurgische filosofie van onze organisatie en voeren dit ook volgens deze filosofie uit. Als client centraal door de meest uitgebreide voorlichting In de plastische chirurgie dient u als client met uw (hulp-) vraag centraal te staan. Een van onze filosofien is: u staat centraal, alleen dan wanneer wij u zo goed mogelijk weten te informeren wat er mogelijk is of juist niet mogelijk is, wat reéel is of wat juist te veel risico op complicaties zal geven. Per slot van rekening: alleen nadat u voor uzelf de meest uitgebreide voorlichting heeft gehad, kan u met uw plastisch chirurg de juiste afweging maken wat het beste antwoord op uw (hulp-) vraag is!


Totaalconcept door totaalaanbod


Wij zijn de enige kliniekorganisatie die u het totaalconcept kan bieden. Wat houdt dit in? U kunt bij ons terecht voor alle cosmetische/esthetische plastisch chirurgische procedures en alle schoonheidsbehandelingen. Hierbij inbegrepen spataderbehandelingen, het volledige gebied van de cosmetische tandheelkunde maar ook de ooglaserbehandelingen. Verder adviseren en leveren wij u het beste op het gebied van de voedingssupplementen, eventueel met dieet adviezen en/of gewichtsbeheersing Kwaliteit samengesteld uit kwaliteit Een kliniekorganisatie is opgebouwd uit elementen. Omdat wij naast de grootse ook de beste willen zijn, hebben wij naast de beste mensen, ervoor gekozen om alleen met hoogst kwalitatieve producten, afkomstig van de beste firma's, te werken. Wij noemen ze dan ook partners, sterke en kwalitatieve partners.


De beste schoonheidsspecialisten als gelijkwaardige partners


Naast de al eerder genoemde bedrijven als partners, geloven wij sterk in een verregaande samenwerking met de beste schoonheidsspecialisten. Deze vorm van partnership strekt zich uit over vele gebieden. Wij hebben voor deze partners een speciaal scholingsprogramma, afkomstig uit Zweden, waarbij ze na goed gevolg afleggen van dit programma ze zich mogen certificeren als plastisch chirurgische schoonheidsspecialist. Verder bieden we, als enige, de schoonheidsspecialisten om veilig, deskundig en betaalbaar, de unieke kans om de in Nederland nieuwste vorm van anti-ageing, anti-cellulitis, vetoplossing en anti-kaalheid behandeling (Mesotherapie) aan te bieden in hun eigen salon, een voor u vertrouwde omgeving.


De grootste en zeer gerenomeerde privé-kliniek als partner


Met de Akademikliniken, van de beroemde Zweedse plastisch chirurg Per Heden, als partner op diverse fronten, hebben we onzelf een voobeeld kunnen stellen hoe kwaliteit op het gebied van plastische chirurgie eruit hoort te zien. We zijn dan ook met recht trots dat we exclusief distributeur zijn van de enige huidverzorgingsproducten lijn, ontwikkeld door plastisch chirurgen en dermatologen en als unicum alleen wetenschappelijk bewezen werkzame bestanddelen bevat!


Juiste plastisch chirurgische zorg op het hoogste niveau


Wanneer u kiest voor een behandeling bij AESTHETISCH COSMETISCH CENTRUM, bent u verzekerd van de juiste zorg op het hoogste niveau. Naast de constante aandacht voor kwaliteit van middelen en mensen, is er bij AESTHETISCH COSMETISCH CENTRUM vooral ook veel aandacht voor u. In een ontspannen sfeer krijgt u een persoonlijke begeleiding. Dit zult u ervaren tijdens het eerste consult maar ook voor, tijdens en na een eventuele behandeling.


Kwaliteitskeurmerk


AESTHETISCH COSMETISCH CENTRUM wenst lid te zijn van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) en laat zich toetsen door de Inspectie voor de Volksgezondheid. In de groeiende belangstelling voor privé-klinieken waarborgt dit kwaliteitsmerk voor de client een hoge mate van professionaliteit, zorg en kwaliteit.


Verder mogen wij u melden dat AESTHETISCH COSMETISCH CENTRUM werkt volgens de richtlijnen van: - Inspectie voor de Volksgezondheid - Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) - Nederlandse Vereniging van Aesthetische Plastische Chirurgie(NVAPC) - Ziekenhuishygienist en microbioloog


Geen concurrentie


Wij geloven niet in concurrentie want we zijn er van overtuigd dat u als client weet wat kwaliteit is en waar u daarvoor terecht wil.


We zien er naar uit om u te mogen begroeten!

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.