Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Medisch Centrum Waalre

Medisch Centrum Waalre, Waalre
Informatie over Medisch Centrum Waalre

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Medisch Centrum Waalre
Een bezoek aan een medisch specialist čn het ziekenhuis hoeven vandaag de dag niet meer samen te vallen. Ook bij gespecialiseerde centra zoals Medisch Centrum Waalre is het mogelijk medisch specialistische zorg te ontvangen die voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen.
In Medisch Centrum Waalre worden laagcomplexe verzekerde en onverzekerde behandelingen en operaties uitgevoerd. Of wel poliklinisch, in dagbehandeling of met overnachting.

Groot door kleinschaligheid


Onze kleinschaligheid brengt grote voordelen met zich mee. Zo wordt u behandeld door een hecht team van zeer ervaren medisch specialisten en ondersteunende medisch personeel. Zij weten wie u bent en kunnen vragen die tijdens het behandeltraject bij u opkomen te allen tijde beantwoorden. De wachttijden zijn kort en u wordt altijd gezien en behandeld door dezelfde specialist.

Persoonlijke zorg


Persoonlijke zorg in een sfeervolle omgeving zijn de belangrijkste pijlers van Medisch Centrum Waalre. Met een gewaarborgde privacy en aandacht voor uw wensen. De smaakvol ingerichte ruimtes dragen er aan bij dat u zich op uw gemak voelt. Wij streven na, dat u zich geen nummer, maar gast voelt bij ons.

Bundeling van krachten


Met de specialismen algemene chirurgie, plastische chirurgie, dermatologie en orthopedie maken wij het mogelijk om complete medische trajecten binnenshuis te behandelen. Dit pakket wordt aangevuld met meer specifieke behandelingen door overige specialismen (zie ‘welke behandelingen’.)

De artsen en het ondersteunend medisch personeel kunnen allen putten uit de jarenlange werkervaring die zij hebben opgedaan bij diverse gerenommeerde ziekenhuizen in de regio. Deze ervaring in combinatie met uitstekende faciliteiten geeft ons de mogelijkheid om topkwaliteit zorg te leveren aan u als patiënt.

Verzekerde zorg


Voor het verlenen van verzekerde zorg heeft Medisch Centrum Waalre afspraken met alle grote zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wij op dezelfde manier behandelingen mogen declareren zoals u dat in een regulier ziekenhuis gewend bent. Tijdens een bezoek op de polikliniek kan de behandelend specialist u hierover nader informeren.

Wilt u meer informatie omtrent een behandeling? Neem dan contact op met uw huisarts, kijk op onze site of bel. Wij staan u graag te woord.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.