Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Privé-kliniek Zwolle

Privé-kliniek Zwolle, Zwolle
Informatie over Privé-kliniek Zwolle

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Privé-kliniek Zwolle
Welkom bij Privé-kliniek Zwolle.

Centrum voor Plastische en Esthetische ingrepen van hoogstaand niveau:

- uitsluitend geregistreerde plastisch chirurgen met ruime ervaring
- reële en uitgebeide voorlichting op maat
- consult: half uur
- professionaliteit, kwaliteit en veiligheid van een ziekenhuis
- maximale privacy & persoonlijke aandacht
- confortabele en rustige omgeving voor optimaal herstel
- 24 uurs nazorg

Hoe lang bestaat de kliniek al?
Privé-kliniek Zwolle is eind 2006 opgestart. De esthetische zorg wordt al sind jaar en dag in Zwolle geleverd: nu in een nieuw omgeving. Voorheen werd de esthetische zorg in de Isala klinieken uitgevoerd door onze plastisch chirurgen. Nu worden de cliënten door dezelfde plastisch chirurgen gezien op een nieuwe locatie van de privé-kliniek in Zwolle.

Wie werken er?
De zorg wordt geleverd door de maatschap plastische chirurgie van de Isala klinieken te Zwolle. Van maatschap werken met name Michiel Tellier en Hein ter Linden in de Privé-kliniek. Het complete pallet esthetische ingrepen wordt door hen verzorgd. Nanda Koning is het hoofd van de doktersassistenten en zorgt voor aanvullende informatie rond om de ingrepen, ondersteunt de spreekuren en is aanspreekpunt voor alle cliënten.

Waar vinden de ingrepen plaats?
De meeste ingrepen vinden plaats op de locatie in Heerenveen; Privé-kliniek Heerenveen, 30 minuten van Zwolle. Hiervoor is gekozen omdat de uitzonderlijk moderne privé-kliniek van Heerenveen uitermate geschikt is u alles te bieden wat nodig is: privacy, persoonlijke zorg, optimale omstandigheden, overnachtingen, aparte kamers met multi media faciliteiten, noem maar op. Vrijwel alle ingrepen vinden plaats in dagbehandeling onder locale of algehele verdoving: dus de beperkte extra reistijd, ten opzichte van een behandeling in Zwolle, is te verwaarlozen. Gezien de ervaringen van alle cliënten ook meer dan waard. Om speciale redenen kan een operatie ook in de Isala klinieken plaatsvinden, uitgevoerd door dezelfde plastsch chirurgen. Dit wordt met u besproken tijdens een bezoek aan de privé-kliniek.

Waar vindt de nazorg plaats:
U wordt teruggezien op onze polikliniek in Zwolle. Meestal 1 week, 6 weken en 1 jaar na de ingreep. Eerder of vaker terugkomen kan altijd. Bij twijfel geldt bij ons: bellen!Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.