Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Natural White - natuurlijk witte tanden

Natural White - natuurlijk witte tanden, Breda
Informatie over Natural White - natuurlijk witte tanden

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Natural White - natuurlijk witte tanden
Tanden bleken een droom? In Breda is het mogelijk

Bij Natural White bent u aan het goede adres.

Natural White is een jonge, moderne praktijk, gespecialiseerd in het bleken van tanden. Door onze langjarige expertise kunt u bij ons ook uitstekend terecht voor mondhygiene behandelingen en voor tandheelkundig advies.

Onze praktijk hanteert de meest geavanceerde bleekmethode, die niet alleen volkomen pijnloos en bewezen veilig is, maar ook het mooist denkbare resultaat oplevert.

Een complete bleekbehandeling duurt, inclusief anamnese en mondonderzoek tussen de 45 en 60 minuten. Afhankelijk van uw eet- en drinkgewoonten, en of u al dan niet rookt, is het resultaat tot wel vier jaar blijvend. Voor verantwoord onderhoud bieden wij u een selectie medicinale mondverzorgingsproducten; goed onderhoud komt de duur van het resultaat ten goede.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.