Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Perfectskin - Amstelveen

Perfectskin

Perfectskin, Amstelveen
Informatie over Perfectskin

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Perfectskin
Welkom bij Perfectskin – dé specialist op het gebied van permanente ontharing en anti-aging behandelingen. Perfectskin beschikt over de meest moderne producten en faciliteiten om je een optimaal resultaat te kunnen garanderen.

• Permanent ontharen
Perfectskin heeft de beschikking over de nieuwste generatie lasers volgens de snelle en effectieve Multi-Diode methode. Hiermee is het mogelijk om in minder sessie's en zonder pijn een significantie beter resultaat te bereiken.

• Anti-Aging
Met behulp van de PowerSkin methode zijn wij in staat om zonder chirurgische ingrepen en inspuitingen je huid er weer jonger, frisser en stralender uit te laten zien. Profiteer nu van de verbluffende resultaten die tot nu toe alleen beschikbaar waren in gespecialiseerde centra in Milaan, Rome, Parijs en Berlijn.

• 100% veilig
Perfectskin werkt altijd met de nieuwste behandelmethodes en faciliteiten. Bovendien zijn onze specialisten zeer ervaren en volgen zij continu aanvullende trainingen om de kennis up-to-date te houden.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.