Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Rug Zorg Kliniek - Heerenveen

Rug Zorg Kliniek

Rug Zorg Kliniek, Heerenveen
Informatie over Rug Zorg Kliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Rug Zorg Kliniek
Chiropractie biedt vaak snel en blijvend een oplossing voor hoofdpijn, nekpijn en rugpijn.

De RugZorgKliniek is een praktijk voor chiropractie die de nieuwste technologische ontwikkelingen in de gaten houdt.

In de RugZorgKliniek wordt gebruik gemaakt van de Myovision scan 8000 om de spierspanning van uw rug in beeld te brengen en van de unieke aquamassage (watermassage) om uw doorbloeding te verbeteren en afvalstoffen af te voeren.

Natuurlijk blijft chiropractie de kern van de RugZorgKliniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest geavanceerde behandeltafels.

U bent bij de RugZorgKliniek verzekerd van de hoogst mogelijke zorg voor het verbeteren van de meest uiteenlopende (pijn) klachten, zoals hoofdpijn, nekpijn en rugpijn, en het bevorderen van uw algehele gezondheid!

Wat is chiropractie?
Chiropractie is een holistische geneeswijze dat is gespecialiseerd in het goed functioneren van de wervelkolom en het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit een heleboel zenuwen die elektrische impulsen met informatie doorgeven. Het zenuwstelsel is het eerste orgaan dat in de kleine embryo gevormd wordt en het regelt het ontstaan en groeien van alle andere organen. Gedurende het hele leven controleert het zenuwstelsel de functie van alle organen en maakt correcties in die functie waar dat nodig is. Het zenuwstelsel regelt ook de samenwerking tussen alle organen.

Chiropractie bestaat uit het opsporen en corrigeren van wervels waarvan de verhouding met de wervelkolom verstoord is. Een wervel die druk op een zenuw geeft heet een subluxatie.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.