Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

OoglaserCentrum Drechtsteden

OoglaserCentrum Drechtsteden, Papendrecht
Informatie over OoglaserCentrum Drechtsteden

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over OoglaserCentrum Drechtsteden
OoglaserCentrum Drechtsteden (OLCD) is een persoonlijke en vakkundige oogheelkundige kliniek, gespecialiseerd in het corrigeren van oogafwijkingen als bijziendheid (tot -10) en verziendheid (tot +4) met behulp van computergestuurde ooglaserapparatuur op een zéér veilige manier.

OLCD heeft, mede door haar grondige vooronderzoek en hoge kwaliteitseisen, de afgelopen jaren maar liefst 99,7 % van haar cliënten van bril of contactlenzen afgeholpen zonder enige restwaarde. Deze mensen genieten van de vrijheid en het comfort die gelaserde ogen hen bieden. Wilt u hun ervaringen lezen? Kijk dan op onze site.

In een door de Consumentenbond begin 2003 gehouden onderzoek kreeg het OLCD een goede beoordeling en in november 2004 hebben inspecteurs van de Inspectie voor de Gezondheidszorg na een grondig onderzoek officieel vastgesteld dat het OLCD op alle fronten volledig voldoet aan de zeer hoge eisen van de Inspectie.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.