Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Veluws Haar Instituut

Veluws Haar Instituut, Apeldoorn
Informatie over Veluws Haar Instituut

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Veluws Haar Instituut
Nieuw haar geeft onze relaties iets terug wat zij al heel lang kwijt waren: zichzelf!
De confrontatie met de spiegel is niet langer een lijdensweg, maar een dagelijks prettig weerzien met het gezicht en het haar dat u van vroeger kende. Ons vak bij het V.H.I. is een dankbaar vak door de vele dankbetuigingen die wij mogen ontvangen.

Maar die complimenten verhinderen ons niet om uitermate kritisch te blijven kijken naar onze vakuitoefening. Wat goed gaat, kan altijd nóg beter. Een sfeer van werken die u in alle facetten van ons bedrijf terugvindt. Want een bedrijf, dat zíjn we! Geen kapsalon die in een achterkamer iets erbij doet met haar. Maar een volwaardig, transparant opererende organisatie die zich bedient van een erkende en succesvolle techniek.

Ook streven wij naar continuďteit in onze dienstverlening. De haaroplossing die wij u vandaag aanreiken, daarvoor wilt u ook later kunnen terugkomen. U zult het V.H.I. dan ook leren kennen als een stabiele organisatie met meerdere vestigingen en een solide toekomstvisie.

Onze grootste missie is om het taboe rondom haarverlies om te zetten in trotsheid op de nieuwe coupe! Daar is nog een lange weg in te gaan. Waarbij onze tevreden klanten onze beste ambassadeurs zijn.

Laat deze veelzijdige informatiewebsite u gerust overtuigen. Van alle lezers die al een vrijblijvend gesprek aanvroegen, heeft er nog niemand spijt gehad. Dus wat let u?

Met vriendelijke groet,

Directie Veluws Haar InstituutVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.