Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » MedCentric - Terneuzen

MedCentric

MedCentric, Terneuzen
Informatie over MedCentric

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over MedCentric
Privé kliniek medCentric is een initiatief van de Zeeuwse plastische chirurgen en is voortgekomen uit de vraag van de Zeeuwse patiëntengroep naar een mogelijkheid van esthetische chirurgie en cosmetische behandelingen in de eigen regio.

De Zeeuwse plastische chirurgen D. Goossens, H.P. van Not en K. Van den Dwey werden dagelijks overspoeld met allerlei vragen over cosmetische chirurgie dat ze besloten hebben om de privé kliniek medCentric op te richten. Inmiddels bestaat medCentric al enkele jaren en groeit nog steeds.

medCentric heeft vanaf 1 januari 2005 een intensieve samenwerkingsverband met ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen waarvan Ziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen een onderdeel van is. Voortaan kunnen ook klinische ingrepen in Ziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen in locatie Antonius te Oostburg gebeuren. Dit intensieve samenwerkingsverband wordt uitgedrukt in medCentric Zeeuws-Vlaanderen.

Vandaag de dag zijn er in Nederland en daarbuiten veel basisartsen die cosmetische operaties uitvoeren. Dit is helaas niet altijd zonder risico en een stuk minder betrouwbaar. Alle operaties worden bij medCentric uitgevoerd door plastische chirurgen. Door hun jarenlange ervaringen als plastisch chirurg hebben de chirurgen van medCentric veel ervaring en kennis op dat gebied. medCentric staat als privé-kliniek geregistreerd en de chirurgen zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging van Plastische chirurgie en tevens werkzaam in de Zeeuwse ziekenhuizen.

Wat onderscheidt medCentric nu van andere privé klinieken?
Anders dan de meeste andere privé klinieken werkt medCentric niet vanuit een mooie, prachtige villa omringt door alle luxe maar in de bestaande faciliteiten en op verschillende locaties van de ziekenhuizen in Zeeland. Daar is heel bewust voor gekozen. Alle zorg, alle kennis en expertise is in een ziekenhuis voor handen. 24 uur per etmaal en zeven dagen per week. Doordat medCentric de operaties in de operatiekamer van het ziekenhuis uitvoert, zijn patiënten verzekerd van kwaliteit. Dat betekent dat aan een operatie die door de kliniek wordt uitgevoerd, alle onderzoeken vooraf gaan die ook in de reguliere zorg worden gedaan. Ook is men verzekerd van een brede medische nazorg. medCentric huurt de operatiekamer inclusief het personeel van het ziekenhuis. De klanten worden poliklinisch of klinisch behandeld in samenwerking met de medewerkers van de ziekenhuizen.

De werkwijze van medCentric
Het eerste consult is voor een klant erg belangrijk. Voor veel mensen is het al een grote stap om naar een plastisch chirurg te gaan. Daarom neemt medCentric vooraf alle tijd om met de klant te praten. Voor het eerste consult wordt een half uur uitgetrokken. U als klant kan al uw vragen stellen over de door u gewenste behandeling. De chirurg kan die vragen meteen beantwoorden en u zorgvuldig voorlichten over de voor- en nadelen van een operatie. Na het eerste consult krijgt u de tijd om alle informatie te laten bezinken en het thuis te bespreken. U kunt besluiten om niet door te gaan, het uit te stellen of voor een tweede consult te komen. Tijdens dat gesprek kunt u uw besluit nemen om over te gaan tot behandeling.

Cosmetische chirurgie is niet meer alleen voor de 'happy few'. De laagdrempelige manier van werken van medCentric wordt door iedereen bijzonder op prijs gesteld. medCentric propageert het advies. Een eerlijk advies waar de cliënt centraal staat en niet de commerciële kant.

medCentric kiest voor kwaliteit en biedt dit aan in een vertrouwde, professionele en betrouwbare omgeving dicht bij huis. Met de komst van medCentric zijn esthetische chirurgie en cosmetische behandelingen letterlijk dichtbij gebracht.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.