Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Eye Centre De IJssel

Eye Centre De IJssel, Gorssel
Informatie over Eye Centre De IJssel

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Eye Centre De IJssel
Welkom bij Eye Centre de IJssel | Gorssel

Heeft u een oogprobleem, een oogziekte of u wilt weer perfect zien zonder bril of lenzen? Dan spreekt het vanzelf dat u daarvoor de beste behandeling en zorg zoekt. Bij Eye Centre de IJssel bent u in goede handen!

Nieuw in de Regio!
Eye Centre de IJssel is een Zelfstandige behandel Centrum. Zelfstandige Behandel Centra (ZBC's) nemen een tussenpositie in tussen reguliere ziekenhuizen en prive klinieken: ZBC's zijn klinieken die van de overheid een speciale vergunning hebben gekregen om 'verzekerde zorg' te leveren.

ZBC's kunnen dus net als ziekenhuizen aanspraak maken op betaling van zorgverzekeraars. In vergelijking met gewone ziekenhuizen is Eye Centre de IJssel kleinschaliger en het contact met patiënten kan er dus gemoedelijker en persoonlijker zijn. Door een efficiënte manier van werken kunt u zeer snel bij ons een afspraak krijgen. Dankzij de concentratie op het medische deelgebied van oogheelkunde is er veel deskundigheid en ervaring beschikbaar.

Bij Eye Centre de IJssel ontvangt u dus dezelfde zorg als in het ziekenhuis echter in de sfeervolle omgeving van onze kliniek. Eye Centre de IJssel is niet duurder dan een gewoon ziekenhuis maar u ervaart wel de voordelen van een privé kliniek, zoals persoonlijke aandacht, professionaliteit en aangename omgeving. Bovendien hanteren wij géén wachtlijsten.

Kwaliteit
Om optimale kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij met de meest geavanceerde technieken en apparatuur. Als eerste ZBC Oogheelkunde beschikken wij over twee professionele operatie kamers. Hierdoor is het voor ons mogelijk om uitstekende kwaliteit te leveren in behandeling en zorg. Dit resulteert in een optimale kwaliteit van de visus, een veel eerdere opsporing van afwijkingen, minder belastende onderzoeken en een grote tijdsbesparing.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.