Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Bleekjetanden - Drachten

Bleekjetanden

Bleekjetanden, Drachten
Informatie over Bleekjetanden

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Bleekjetanden
=== PRAKTIJK IS GESLOTEN ====

Tandenbleekpraktijk in Noord-Nederland

Bleekjetanden is een praktijk in Noord-Nederland (Drachten,Friesland) dat zich gespecialiseerd heeft in het bleken van tanden tegen een betaalbare prijs. Gezond zijn, je lekker voelen en er goed uit zien. Dit zijn allemaal termen die de laatste tijd steeds belangrijker worden en steeds meer mensen zien de waarde in van een mooi wit gebit.

Bleekjetanden biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een stralend wit gebit. Door middel van een betaalbare en effectieve behandeling zorgen wij er voor dat u, met een wit gebit, weer lachend over straat kunt lopen. De behandelingen worden uitgevoerd door behandelaars die zich hebben gespecialiseerd op het gebied van tanden bleken.

Behandelingen tanden bleken
Het bleken van tanden is een relatief eenvoudige techniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van ultraviolet licht in combinatie met een blekende gel (Rembrandt methode). Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van uw tanden. Composietvullingen en kronen vormen een lichte beperking, omdat deze meestal niet meekleuren tijden het bleekproces.

Voor het gewenste resultaat de juiste behandeling! Het resultaat kan per gebit verschillen, omdat het ene gebit witter is dan het andere. Daarom bieden wij de keuze uit twee behandelingen; de light- en de full-behandeling.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.