Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

PCHA - Plastische Chirurgie Amstelveen

PCHA - Plastische Chirurgie Amstelveen, Amstelveen
Informatie over PCHA - Plastische Chirurgie Amstelveen

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over PCHA - Plastische Chirurgie Amstelveen
Luisterend oor

Een luisterend oor maakt het verschil in de medische zorg. Plastische Chirurgie Amstelveen (PCHA) hanteert de menselijke maat in plastische, reconstructieve, handchirurgie en esthetische behandelingen. Onze specialisten hebben alle tijd en aandacht voor u. We bespreken rustig uw wensen en mogelijkheden. U bepaalt de voortgang. Wilt u snel behandeld worden? Dat kan, PCHA kent geen wachtlijsten. Wilt u bedenktijd? Dat kan ook, bij PCHA staat u als patiŽnt centraal. Bij ons team bent u in vertrouwde handen.Onze werkwijze

Onze specialisten zijn niet alleen deskundig, maar ook buitengewoon toegewijd aan u als patiŽnt. Zij hanteren de menselijke maat in zorg. Dat merkt u tijdens alle stappen van het medisch proces, van de intake en de ingreep tot en met de nazorg.

Onze locatie

Inwoners van Amstelveen en omstreken kunnen dichtbij terecht voor plastische, reconstructieve en cosmetische behandelingen. U hoeft voor deze ingrepen dus niet meer naar Amsterdam. De artsen Refaat Karim, Willem Roosenburg en Tom Decates praktiseren in Kliniek Amstelveen aan het Groenhof. Dit eigentijdse medisch centrum biedt u een professionele, intieme omgeving.


Kwaliteitseisen

PCHA heeft systematisch en structureel aandacht voor kwaliteit. Ons beleid is gericht op verantwoorde medische zorg. We voeren uitsluitend behandelingen uit als die doeltreffend en doelmatig zijn voor uw klacht. We hanteren een gedegen kwaliteitssysteem en brengen jaarlijks een kwaliteitsverslag uit. PCHA voldoet aan de eisen die de Kwaliteitswet Zorginstellingen stelt.

Onze artsen zijn ingeschreven in het zogenaamde BIG-register. Dit register hoort bij de Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg. Deze wet stelt regels aan de beroepsuitoefening, bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening en beschermt de patiŽnt tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van artsen.

We volgen ook de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Deze wet regelt een aantal rechten en plichten van de cliŽnt en de arts. Het recht op informatie over de behandeling is een van de meest belangrijke. De arts is verplicht u te informeren over de aard van een behandeling, de in acht te nemen leefregels na de behandeling, over de mogelijke risico's, de alternatieven en de te verwachten resultaten. Verder staan in deze wet onder andere beschreven het recht op inzage in het medisch dossier, de vereiste toestemming voor de behandeling en het recht op privacy en geheimhouding.


Behandelingen

Bij ons kunt u terecht voor:

Ooglidcorrecties
Borstoperaties
Oorcorrecties
Lichaamsbehandeling
Dermato-chirurgie
Handchirurgie
Genitale chirurgie
Rimpelbehandeling / BotoxVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.