Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Kliniek Heyendael Groesbeek

Kliniek Heyendael Groesbeek, Nijmegen
Informatie over Kliniek Heyendael Groesbeek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Kliniek Heyendael Groesbeek

Persoonlijk en vakkundig bij Kliniek Heyendael


Plastisch chirurg Frans StratenKliniek Heyendael heeft een frisse blik op uiterlijke wensen. Centraal staat de cliënt met zijn of haar verlangens en verwachtingen. Bij ons kiest u voor een betrouwbare en betaalbare behandeling. Een cosmetische ingreep is al spannend genoeg. Goede voorlichting en begeleiding is daarom net zo belangrijk als een vakkundige operatie.


Kliniek Heyendael is in 2011 opgericht door plastisch chirurg Frans Straten. Zijn jarenlange ervaring en toewijding komen samen in een nieuw concept van uiterlijke schoonheid en innerlijke rust. Oftewel, in balans met jezelf. Met een professioneel team van deskundigen waarborgt hij de kwaliteit van onze cosmetische plastische chirurgie.

Kliniek Heyendael heeft geen wachtlijsten en je maakt eenvoudig en vrijblijvend een afspraak via onze consulente.


Anesthesisten


Kliniek Heyendael werkt samen met vaste, gekwalificeerde anesthesisten, dr Marcel Hasenbos en dr Steven Renes. Zij zijn tevens werkzaam in het Universitair Medisch Centrum te Nijmegen. Beiden zijn ervaren en vriendelijke artsen die u gerust stellen en begeleiden bij een narcose. Samen met de plastisch chirurg beoordelen zij uw geschiktheid voor een behandeling onder narcose. De patiëntveiligheid is hierbij vanzelfsprekend het uitgangspunt.


OK faciliteiten


Onze plastisch chirurgische operaties worden uitgevoerd in een zeer fraai gelegen medisch centrum in het heuvelachtige Rijk van Nijmegen. Het complex beschikt over moderne operatie ruimtes. De medische staf is uiterst behulpzaam en bekwaam en zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De patiëntveiligheid is gegarandeerd door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) die toezicht houdt op de kwaliteit. De bereikbaarheid is zeer goed en parkeren is gratis.


PR en marketing


Goede voorlichting is belangrijk, zeker als het gaat om cosmetische plastische chirurgie. Regelmatig komt dit boeiende onderwerp in de media. Kliniek Heyendael hecht veel belang aan een heldere communicatie richting haar cliënten en andere geïnteresseerden. Door middel van haar eigen communicatie middelen maar ook in samenwerking met derden via televisie, print media, radio en internet. De coördinatie hiervan gebeurt door onze afdeling PR en marketing.

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.