Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Vink Dental - Mierlo

Vink Dental

Vink Dental, Mierlo
Informatie over Vink Dental

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Vink Dental
Het Vink Dental team is een tandheelkundig team, gespecialiseerd in het vervaardigen van kronen, estetische facings, bruggen, inlays/onlays, kronen op implantaten en tanden bleken. Onze ambities reiken veel verder dan het maken van standaard kroon- en brugwerk. In samenwerking met de cosmetische tandarts streven wij naar esthetische en duurzame oplossingen voor uw gebit. Vink Dental team is gestructureerd om de wensen van de patiŽnt te volbrengen. Ambacht en kunst tegen een scherp tarief worden gecombineerd met de nieuwste materialen en technieken om aan de hoogste esthetische verwachtingen te voldoen. Hierdoor onderscheidt Vink-Dental Team zich van andere tandheelkundige centra.


Eigen tandarts, wij maken uw kroon

Heeft u een eigen tandarts over wie u zeer tevreden bent, maar wilt u techniekwerk zoals o.a kronen en bruggen tegen een scherper tarief? Geen enkel probleem. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor uiteraard een scherpe offerte! Vink Dental zal alles voor u tot in de puntjes verzorgen. Door onze jarenlange ervaring maken wij niet alleen techniekwerk van de hoogste kwaliteit maar kunnen wij u dit ook tegen een zeer scherp tarief aanbieden.

Algemene tandheelkunde

Bij onze ervaren tandarts kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Onze tandarts helpt graag uw mondgezondheid optimaal te houden. Ons team bestaat onder meer uit een mondhygiŽniste en een klinische prothese technieker die u graag van dienst zijn. Kortom, voor elke behandeling hebben wij een specialist voor u klaarstaan.

Implantaten

Een implantaat is een kunstwortel, meestal van titanium, die in de kaak wordt geplaatst en in het eigen bot vastgroeit. Daar waar geen mogelijkheden meer zijn voor het maken van kronen en bruggen biedt de implantologie meestal een perfecte oplossing. Tandheelkundige implantaten kunnen dienen als basis voor een individuele kroon, een brug of een totale prothese. Ook een kunstgebit op implantaten is mogelijk.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.