Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » KEM Kliniek - Renswoude

KEM Kliniek

KEM Kliniek, Renswoude
Informatie over KEM Kliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over KEM Kliniek

De KEM Kliniek staat voor hoogwaardige medische zorg met persoonlijke aandacht voor de cliënt. Als het om orthopedische en plastische chirurgie gaat kan iedereen bij ons terecht, zowel verzekerd als onverzekerd.


Eerste consult


U wordt verwelkomd door de gastvrouw van de KEM Kliniek. Daarna wordt u direct in contact gebracht met de specialist die verantwoordelijk zal worden voor uw behandeling. De specialist van de KEM Kliniek zal ruim de tijd nemen en uw wensen en medische achtergrond grondig in kaart brengen. Vervolgens wordt u voorgelicht over de verschillende behandel mogelijkheden en wordt de behandeling met u besproken. Binnen de visie van de KEM Kliniek wordt grote waarde gehecht aan dit eerste consult. U kunt ervan uitgaan dat u binnen de behandeling de best mogelijke zorg krijgt.


Verzekerd of onverzekerd?


Vrijwel alle behandelingen krijgt u vergoed door uw zorgverzekeraar. Als cliënt merkt u niets van de kostenafhandeling. Dit gaat met name op voor orthopedische ingrepen. Cosmetische behandelingen daarentegen worden minder vaak door uw zorgverzekeraar vergoed. In sommige gevallen wordt een behandeling wel of deels vergoed. Of u hiervoor in aanmerking komt hangt af van uw polis. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar. De KEM Kliniek hanteert hetzelfde kwaliteitsniveau voor verzekerde en onverzekerde behandelingen.


Kwaliteit


Wij werken met een Veiligheid Management Systeem voor de patiëntveiligheid (VMS). Hierdoor kunnen wij tijdens werksituaties risico’s signaleren, verbeteringen doorvoeren en beleid vastleggen. Een VMS is een concrete methode waarmee we ons risicobewustzijn in de dagelijkse praktijk verhogen. Wij voegen de daad bij het woord en nemen maatregelen zodat we structureel de risico voor onze patiënten verminderen.


Korte wachtlijsten


Wij zorgen ervoor dat u op korte termijn bij ons terecht kunt. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.


Overnachten en ophaaldienst


De service van de KEM Kliniek begint al bij uw voordeur. Indien wenselijk wordt u van thuis opgehaald en comfortabel naar de KEM Kliniek gebracht. Voor sommige behandelingen is een wat zwaardere narcose noodzakelijk. Wij bieden onze cliënten een luxe uitslaapkamer met alle gemakken binnen handbereik.


Ons team


Alle medisch specialisten van de KEM Kliniek zijn ervaren en deskundig. Uiteraard zijn alle specialisten verbonden aan de KEM kliniek BIG geregistreerd en lid van een vakvereniging. De exclusiviteit van de KEM Kliniek waarborgt een hoog aandachtsniveau. Zo kan de specialist de behandeling geheel op uw wensen afstemmen.

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.