Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

De Clinique - Quinta de Vries

De Clinique - Quinta de Vries, Den Bosch
Informatie over De Clinique - Quinta de Vries

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over De Clinique - Quinta de Vries
De Clinique 's-Hertogenbosch

De Clinique is een initiatief van Quinta de Vries. Quinta was oprichtster en directeur van het bekende modellenbureau Creative Connections. Door haar jarenlange ervaring met fotomodellen van verschillende leeftijden, heeft ze goed leren kijken naar gezichten en uitdrukkingen:

'Je gezicht is je visitekaartje. Mensen beoordelen in een paar seconden wat ze van je vinden en vinden het vaak moeilijk om dat oordeel later bij te stellen. Ik heb geleerd dat mooi zijn een combinatie is van binnen én van buiten. Uiterlijk en innerlijk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heel vaak zie je het leven zijn uitwerking hebben op lijnen in een gezicht.

Wij willen geen plastic Barbiepoppen creëren. Rimpels kunnen heel mooi zijn en je moet vooral niet rimpelloos willen leven. Sommige rimpels echter maken je ouder dan dat je je voelt. Ook geven sommige rimpels onterecht een vermoeide of boze uitdrukking aan een gezicht.

We hebben de tijd in die zin gelukkig mee: Botox en Restylane zijn fantastische middelen. We kunnen tegenwoordig zonder ingrijpende operaties veel doen, zodat mensen door hun uiterlijk een positieve bijdrage leveren aan hun innerlijk en hiermee meer in balans kunnen komen.'

Plastische chirurgie
De laatste jaren is de vraag naar esthetische operaties, zoals ooglidcorrecties, oorcorrecties, neuscorrecties, een facelift, borstvergroting/verkleining, dijlift of liposuctie aanzienlijk toegenomen.

DE CLINIQUE te 's-Hertogenbosch is daarom een samenwerkingsverband aangegaan met de bekende Belgische plastisch chirurg Katrien Lagey. Dr. Katrien Lagey heeft een ruime werkervaring als plastisch chirurg in Nederland, Belgie en andere landen. Momenteel werkt zij in verschillende klinieken en ziekenhuizen in België als plastisch chirurg met microchirurgie als extra specialisatie. Dr Katrien Lagey staat zowel in Belgie als in Nederland zeer hoog aangeschreven.

Voor DE CLINIQUE biedt zij een gratis consult aan voor iedereen die een esthetische operatie overweegt. Dr. Katrien Lagey onderscheidt zich van veel andere artsen, door haar heldere adviezen en eerlijke benadering. Zij schroomt niet een operatie af te raden. ‘Het allerbelangrijkste is een werkelijk mooi resultaat. Mensen hebben vaak al lange tijd een esthetisch probleem, dat ze graag opgelost zien. Wanneer ik er niet van overtuigd ben dat het gewenste resultaat bereikt wordt, raad ik mensen een operatie af.’

Al jaren liggen de prijzen op het gebied van plastische chirurgie in België flink lager dan in Nederland, terwijl het kwaliteitsniveau minstens even hoog is. Voor DE CLINIQUE te 's-Hertogenbosch is dat een goede reden om operaties in Belgie te laten uitvoeren. U krijgt dezelfde kwaliteit, alleen betaalt u nu aanzienlijk minder.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.