Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Oogziekenhuis Focuskliniek

Oogziekenhuis Focuskliniek, Rotterdam
Informatie over Oogziekenhuis Focuskliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Oogziekenhuis Focuskliniek
Oogziekenhuis Focuskliniek

Anders dan de commerciële centra is de filosofie van Oogziekenhuis Focuskliniek:

kwaliteit gaat voor kwantiteit

Waarde wordt in dit kader ontleend aan de kwaliteit van de behandeling zelf, plus de kwaliteit van het hele proces. Klanten worden voortdurend gevolgd, resultaten worden geanalyseerd en er wordt wetenschappelijk onderzoek verricht. Dit impliceert dat wij niet gefocust zijn op aspecten als aantallen behandelingen en winst, maar op de kwaliteit van datgene dat wij voortbrengen. Ons behaalde integrale ISO-certificaat is in dit kader een belangrijke uiting.

Een eventueel positief financieel resultaat komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek. Daarvoor is in 1992 de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Oogziekenhuis / Prof. dr. Flieringa Stichting opgericht. Resultaten voortkomende uit dit onderzoek worden weer ingezet om de kwaliteit en veiligheid van de behandelingen in Oogziekenhuis Focuskliniek te verbeteren.

Oogziekenhuis Focuskliniek neemt de ervaringen van haar klanten zeer serieus. Wij voeren jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek onder tenminste 100 klanten uit. Verder bieden wij de mogelijkheid om suggestiekaartjes in te vullen en hebben wij een klachtenreglement. Daarnaast staan wij natuurlijk ook open voor feedback, die via telefoon, mail of ter plekke wordt gegeven. In 2005 heeft 91% van onze klanten de behandeling in onze kliniek een 8 of hoger gegeve.
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.