Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Orthodontiepraktijk Dr. F. van den Hoven

Orthodontiepraktijk Dr. F. van den Hoven, Maastricht
Informatie over Orthodontiepraktijk Dr. F. van den Hoven

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Orthodontiepraktijk Dr. F. van den Hoven
Een mooie glimlach daar gaat om.

We willen graag dat u vrijuit kunt lachen, omdat u weet dat uw gebit er goed uit ziet. Dat het functioneel in orde is en in balans is met uw gezicht.

In onze praktijk behandelen we jongeren én volwassenen. Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken om te komen tot een prachtig resultaat.

Aanmelden
Om u aan te melden is niet persé een verwijsbrief van de tandarts nodig. Er is bij ons geen wachtlijst. U meldt zich aan voor een eerste gesprek. Pas daarna neemt u een definitief besluit over de voortzetting van de behandeling.

Eerste Bezoek
Het eerste bezoek geeft ons de mogelijkheid elkaar te leren kennen. De orthodontist doet een kort onderzoek om een voorlopige diagnose te kunnen stellen. Bij jonge kinderen bekijkt hij of een behandeling nu al nodig is, of dat ze eerst nog wat moeten groeien of tanden moeten wisselen. Daarna besluiten ouder en kind of de volwassene of ze wel of niet willen komen voor een diagnostisch onderzoek.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.