Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Kazem Aesthetica - Leimuiden

Kazem Aesthetica

Kazem Aesthetica, Leimuiden
Informatie over Kazem Aesthetica

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Kazem Aesthetica
Grenzeloze passie voor mijn vak!

Mijn grote knuffelolifant heeft er flink van langs gekregen! De keuze was gevallen, ik ging medicijnen studeren. De plastische chirurgie is een boeiend en afwisselend vak. Het is dan ook niet voor niets dat ik na mijn opleiding algemene chirurgie juist voor dit specialisme heb gekozen. Plastische chirurgie en vooral de cosmetische/ esthetische chirurgie kan gezichts- en lichaamscontouren verfraaien. Het kan ertoe bijdragen, mits goed toegepast, dat mensen zich lekkerder voelen in hun eigen vel. Doordat ze er jonger dan wel vitaler uitzien groeit hun zelfvertrouwen. Dat is een bijzonder proces.

Ons concept: Total well being
Mijn passie voor mijn vak is groot, een passie die door ons gehele team wordt gedeeld. De filosofie van Kazem Aesthetica is dan ook total well being. Ik vind het belangrijk mijn cliënten de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen. Wanneer er onrealistische verwachtingen zijn ten aanzien van een bepaalde behandeling, dan zal ik u deze ten zeerste afraden. Vrouwen of mannen die ongelukkig zijn, kan ik niet gelukkig maken door te gaan opereren. Daarnaast moet er een klik zijn, vertrouwen. U geeft het lot van uw lichaam tenslotte in mijn handen. Esthetische ingrepen zijn alleen maar waardevol op de lange termijn als ze iets toevoegen aan een persoon die om zichzelf geeft.

Feel Good
Echter, zijn de verwachtingen wel in overeenstemming, dan streef ik naar de best denkbare zorg, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Op deze site kunt u alles lezen over de verschillende behandelingen. Daarnaast heb ik ons concept van total well being doorgetrokken naar deze site. Cosmetische en esthetische chirurgie heeft alles te maken met ‘feel good’! En ons ‘goed voelen’ hangt samen met verschillende elementen in ons leven. Daarom houd ik u via deze weg elke maand op de hoogte van leuke nieuwtjes, uitgaanstips en sfeerreportages.

Als u na het lezen van alle informatie meer wilt weten, hoop ik u persoonlijk in mijn kliniek te ontmoeten.

Farid Kazem
Plastisch ChirurgVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.