Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Laserwhite - Tanden Bleken

Laserwhite - Tanden Bleken, Baarn
Informatie over Laserwhite - Tanden Bleken

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Laserwhite - Tanden Bleken
Laserwhite in 1 uur uw tanden tinten witter dankzij de geavanceerde lasertechniek

Stralend wit gebit? Wittere tanden ?? Het kan nu !! Dank zij de moderne lasertechniek in onze moderne tandartspraktijk.

Binnen 1 uur bij Laserwhite Baarn
o Voorspelbaar, veilig en duurzaam resultaat
o Behandelt alle tandverkleuringen: geel, bruin en als enige zelfs grijs
o Gegarandeerd wittere tanden, onmiddellijk resultaat
o Uitgevoerd onder deskundige begeleiding door tandheelkundig opgeleid
personeel!!

Behandeling | Smartbleach laser teeth-whitening system
Door het gebruik van een "hightech" laser worden uw tanden weer stralend wit. U krijgt de glimlach die u altijd al wilde. In een uur tijd worden uw tanden weer wit door het gebruik van een nieuwe lasertechniek. Het is een snelle en pijnloze behandeling met een duurzaam resultaat. De methode is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden.

Praktijk
Allereerst bekijken wij in de praktijk de individuele mogelijkheden tijdens een kennismakingsconsult. Vervolgens wordt uw gebit gepolijst en eventuele uitwendige verkleuringen (b.v. nicotine/thee aanslag) verwijderd. Met behulp van een standaard kleurenstaal wordt de kleur van uw tanden bepaald. Het tandvlees wordt beschermd met een kunstharslaagje. Daarna brengen we de Smartbleach® gel aan op alle te bleken elementen. Deze wordt met de HighTech Dental Smartlite Laser geactiveerd gedurende ongeveer tien minuten.

Deze behandeling wordt soms één, maar meestal twee keer herhaald. Na het verwijderen van de kunstharsbeschermlaag van het tandvlees wordt met een speciale fluorgel het glazuur behandeld. Deze gel wordt ook geactiveerd met de laser. Deze laser/fluorbehandeling heeft als belangrijk effect, dat uw tanden minder vatbaar voor tandbederf (cariës) zijn. Dan wordt er opnieuw een kleurbepaling gedaan om het resultaat te bekijken.

De dag van de behandeling is het het beste roken, drinken van koffie, rode wijn en thee te mijden, zo krijgt u een optimaal resultaat.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.