Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Euroclinics - Kliniek DeLairesse

Euroclinics - Kliniek DeLairesse, Amsterdam
Informatie over Euroclinics - Kliniek DeLairesse

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Euroclinics - Kliniek DeLairesse
Kliniek DeLairesse - gevestigd in Amsterdam - is een erkend zelfstandig behandelcentrum gericht op het verlenen van medische zorg in dagbehandeling. Achter de monumentale gevel van ons pand gaat een moderne kliniek schuil, waar efficiŽnte, klantvriendelijke en planbare zorg van hoge kwaliteit wordt geleverd.

Belangrijkste aandachtsgebieden
- Cosmetiek
gezicht, borsten, buik, billen, anti-ageing
- Spataderen (flebologie)
- Incontinentie (gynaecologie)
- Beweging (orthopedie)
knie, enkel, schouder, pols, hand en voet
- Preventieve zorg
periodiek geneeskundig onderzoek, check-up's

Klantgerichte zorg
Kwaliteit van medisch handelen staat bij ons voorop. Onze gekwalificeerde medewerkers en medische staf hebben veel ervaring met de ingrepen die wij in onze kliniek verrichten. Wij gebruiken de modernste technieken.

Daarnaast onderscheiden wij ons door onze klantvriendelijke benadering. Wij zien u niet als patiŽnt, maar bij ons bent u klant. Wij werken efficiŽnt doordat wij de verschillende stappen in uw behandeling zoveel mogelijk concentreren, waardoor u goed geÔnformeerd in een korte tijd met minimale belasting, zo snel mogelijk weer hersteld bent.

Contracten met ziektekostenverzekeraars
Als erkend zelfstandig behandelcentrum hebben wij contracten met vrijwel alle ziektekostenverzekeraars. Als uw ingreep onder de basisverzekering of aanvullende verzekering valt, declareren wij de kosten van uw ingreep rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Klachtenregeling
Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van medische zorg in dagbehandeling. Voor ons staan uw wensen centraal. Wij verlenen zorg met de grootste zorgvuldigheid. Hoewel uit onderzoek blijkt dat in 2006 meer dan 90% van onze cliŽnten onze dienstverlening goed tot uitstekend vindt, willen wij steeds verbeteren. Dit doen we door open te staan voor klachten.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.