Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » AeSThe Kliniek - Deventer

AeSThe Kliniek

AeSThe Kliniek, Deventer
Informatie over AeSThe Kliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over AeSThe Kliniek
Onze werkwijze

Aesthe Kliniek hecht veel waarde aan goede voorlichting, een uitstekende behandeling, nazorg en persoonlijke aandacht.

Het eerste consult over plastische en cosmetische chirurgie wordt over het algemeen door uw Ziektekostenverzekeraar vergoed. Uiteraard is dit consult geheel vrijblijvend. Tijdens dit consult komen de verschillende facetten van de behandeling en/of operatie aan de orde. Naast de voordelen zijn er mogelijk ook negatieve gevolgen en risico's. Wij geven u graag een zo duidelijk mogelijk beeld van het resultaat dat u kunt verwachten. Met de informatie van het consult kunt u beter tot een weloverwogen besluit komen. Als wij zelf geen mogelijkheden zien voor een succesvolle behandeling, dan kunt u in elk geval rekenen op een deskundig advies.

Ook geven wij een overzicht van de kosten van de behandeling of operatie. Als u besluit om uw ingreep te laten uitvoeren, dan zal er samen een informed consent ingevuld worden, waarin de wederzijdse rechten en plichten zijn vastgelegd. Eveneens zal de plastisch chirurg samen met u de datum van de behandeling of operatie plannen. Binnen enkele dagen ontvangt u een informatiepakket over de behandeling of operatie samen met een schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken en een nota. U vindt in dit pakket tevens een uitnodiging voor een preoperatief onderzoek. De aard van dit onderzoek is afhankelijk van de voorgestelde behandeling.

De chirurgen
Bij aeSThe werken diverse plastisch chirurgen. Naast hun werk bij aeSThe werken zij een aantal dagen per week in één van de reguliere ziekenhuizen in de Stedendriehoek.

We stellen een aantal chirurgen aan u voor:
C.A.M. Oostrom, plastisch chirurg, rondde in 1989 haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht af. Haar opleiding tot plastisch chirurg werd in Rotterdam in 1995 afgerond. Na een half jaar in het Academisch Ziekenhuis Groningen te hebben gewerkt, is zij meer dan acht jaar werkzaam geweest in het MST te Enschede. Sinds januari 2005 versterkt ze het team in de Stedendriehoek en wel op de locaties Apeldoorn en Deventer.

D.A.U.M.J. Schiettecatte, plastisch chirurg, afkomstig uit België, heeft zijn opleiding geneeskunde en plastische chirurgie gevolgd in België waarna hij een jaar in het Dijkzight ziekenhuis in Rotterdam heeft gewerkt. Sinds 2004 ook werkzaam in de reguliere zorg van de Stedendriehoek op de locaties Apeldoorn en Deventer.

B.S.A. Schwencke, plastisch chirurg, opgeleid in het Rode Kruis ziekenhuis te Den Haag (algemene chirurgie) en het V.U. Ziekenhuis te Amsterdam t.a.v. de Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie. Daarna heeft zij enkele jaren in het A.Z.U. en het Wilhelmina Ziekenhuis te Utrecht gewerkt voor het opdoen van extra ervaring in de plastische chirurgie bij kinderen en de reconstructieve chirurgie. Sinds 2004 versterkt ze het team in de Stedendriehoek op de locaties Zutphen en Deventer.

Dr. W.J. Theuvenet , plastisch chirurg, studeerde geneeskunde in Groningen waarna de specialisatie in de Plastische, reconstructieve en handchirurgie volgde in het UMC Sint Radboud te Nijmegen. In 1996 verkreeg hij het diploma van de Europese Vereniging voor Handchirurgie, de F.E.S.S.H . Sinds 1993 is hij werkzaam in de Stedendriehoek op de locaties Zutphen en Apeldoorn.

Naast de plastisch chirurgen heeft aeSThe de beschikking over een team van zeer goed opgeleide assistentes die samen met de chirurgen zorgen voor de hoge kwaliteit aan zorg.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.