Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

MultiMedisch Netwerk voor Preventieve Medische Zorg

MultiMedisch Netwerk voor Preventieve Medische Zorg, Leeuwarden
Informatie over MultiMedisch Netwerk voor Preventieve Medische Zorg

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over MultiMedisch Netwerk voor Preventieve Medische Zorg
Welkom bij MultiMedisch

Bedrijfsgezondheidszorg en keuringen voor verzekeraars, overheidsinstellingen en particulieren zoals;
- Aanstellingsonderzoek
- Beroepsgerelatieerde keuringen
- Levensverzekerings- en hypotheekkeuringen
- Rijbewijskeuringen
- Taxichauffeurkeuringen
- Touringcarchauffeur keuringen
- Vrachtwagenchauffeur keuringen
- Duikkeuringen
- Nautische Keuringen
- Auto / Motorsport (licentie) Keuring
- Medische check-ups
- Sportkeuringen

Van gezond denken naar gezond zijn, dat werkt beter.

MultiMedisch is een onafhankelijk instituut waar ervaren artsen op diverse specialistische terreinen zich primair bezighouden met de gezondheid van de mens. Dat kunnen werknemers van een bedrijf of organisatie zijn, maar ook (potentiŽle) verzekerden, (gedeeltelijk) arbeidsongeschikten of particulieren die vinden dat een chek-up op zijn plaats is. MultiMedisch zet zich in voor een maximale preventieve zorg in een tijd waarin bezuiniging gemeengoed is geworden en ongezond leefgedrag teveel terrein heeft gewonnen. Verschijnselen als overgewicht, hoge bloeddruk, diabetes, hoog cholesterol en stress kunnen met de juiste benadering worden teruggedrongen. In dienst van een hogere graad van welzijn en beroepsmatige inzet.

MultiMedisch:
- Luistert, kijkt, onderzoekt en meet (zo nodig) van top tot teen uw lichaam en lichaamsfunctie
- Maakt u bewust van de momenten waar, wanneer en waardoor het in uw leven niet goed kan gaan met uw gezondheid.
- Adviseert en begeleidt u op weg naar een verantwoorde leefstijl en daarmee naar het behoud van uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.
- Weet door de deskundigheid en ervaring dat een goede gezondheid de basis vormt voor uw bestaan en welbevinden, thuis en op uw werk.
- Weet hoe het is en hoe het voelt, "te mogen wonen in een gezond lijf met een gezonde geest
- Weet dat het nog altijd waar is, dat voorkomen beter is dan genezen!

Onze visie - Nederland mag best wel weer wat gezonder worden!
Uit een onderzoek van het Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en MilieuhygiŽne ( RIVM )2002 wordt opgemerkt dat ďondanks het feit dat mensen in Nederland steeds ouder worden, het niveau van de volksgezondheid afzwakt, cq dalende is tot het gemiddelde van Europa". De voornaamste oorzaak hiervan is: ongezond gedrag resulterend in een ongezonde leefstijl!

Liever voorkomen
Bij MultiMedisch zien wij een groot belang in het voorkomen van ziekten door het terugdringen van oorzakelijke factoren zoals: overgewicht, overmatig alcoholgebruik, roken, ongezonde voeding,te hoge bloedsuikers en te weinig lichaamsbeweging. Ook door vroegtijdig opsporen m.b.v. screening of een medische keuring kunnen latente gebreken of ziekten tijdig worden gesignaleerd en vaak effectief worden behandeld.

Een gezonde leefstijl: niet altijd gemakkelijk
MultiMedisch gaat ervan uit dat preventie gericht moet zijn op het bevorderen en behouden van een gezonde leefstijl. En dat is niet altijd even eenvoudig. Het is voor veel mensen teleurstellend te moeten constateren dat de zoveelste poging om bijvoorbeeld het lichaamsgewicht binnen een bepaalde periode met enkele kiloís te verminderen niet is gelukt! De moeilijkheid is dat de te volgen weg naar een gezonde leefstijl veel hindernissen kent. Deze bestaan uit ingewikkelde biologische, psychologische en sociale factoren. Samen vormen deze factoren complexe netwerken waardoor ze elkaar beÔnvloeden. Deze samenhang wordt zelden begrepen.
Voor de oplossing is nodig: een uitgebreide medische deskundigheid, bekwaamheid en motivatie van de zorgverlener evenals een goede motivatie van de hulpzoekende.

MultiMedisch werkt multidisciplinair
MultiMedisch is van mening dat een multidisciplinair werkend (paramedisch) team onder supervisie van ervaren huisartsen en specialisten hiervoor het meest geschikt is. Voor een goede advisering en begeleiding voldoet ons bedrijf aan strenge medische en ethische regels, evenals een hoog deskundigheidsniveau en integriteit van onze medewerkers.

MultiMedisch team
Het MultiMedisch team maakt gebruik van medewerkers uit de volgende disciplines:
- DiŽtiek
- Psychologie
- Bedrijfsgeneeskunde
- Sportgeneeskunde
- Huisartsgeneeskunde
- Fysiotherapie
- Praktijkassistenten
- Praktijkondersteuning

( In sommige gevallen, zal in goed overleg een verwijzing worden geadviseerd naar uw huisarts of medisch specialist )Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.