Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Easy Cosmetics - Amsterdam

Easy Cosmetics

Easy Cosmetics, Amsterdam
Informatie over Easy Cosmetics

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Easy Cosmetics
Specialisten in injectables en Botuline Toxine (Botox) behandelingen

Easy Cosmetics is een moderne kliniek voor cosmetische behandelingen op basis van injectables en Botuline Toxine (Botox). De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technieken zonder het uitvoeren van chirurgische ingrepen. Easy Cosmetics is de voordeligste kliniek in Nederland met hoogwaardige kwaliteit en service.

Easy Cosmetics heeft zich als kliniek volledig gespecialiseerd in het uitvoeren van injectables en Botox behandelingen. Hierdoor is de ervaring op dit gebied erg groot. Hierbij wordt alleen kwalitatief hoogstaande producten gebruikt, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat zij daadwerkelijk het gewenste resultaat bieden.

Alle door Easy Cosmetics aangeboden behandelingen worden uitgevoerd door een daartoe getraind en gekwalificeerd arts.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.