Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Esthetiek Knokke - Duinbergen Clinic

Esthetiek Knokke - Duinbergen Clinic, Knokke-Heist
Informatie over Esthetiek Knokke - Duinbergen Clinic

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Esthetiek Knokke - Duinbergen Clinic
Kwaliteit en zorg
Dokter Ivar van Heijningen is gepassioneerd door zijn vak. Hij biedt zijn patiŽnten de hoogste kwaliteit aan. Wanneer een ingreep realistisch is, voert Duinbergen Clinic hem uit.

Voorlichting, begeleiding en nazorg
U krijgt per definitie een goed advies, dat is ons devies. We informeren u en beantwoorden al uw vragen. Pas dan beslist u of en welke behandeling u wilt. U gaat naar huis als u daar klaar voor bent want ook de nazorg en verdere follow up zit in het pakket inbegrepen.

Volledig uitgerust
Esthetiek Knokke - Duinbergen Clinic ligt in Duinbergen aan zee. Onze praktijk en behandelingsruimtes beslaan twee verdiepingen van een luxe woning. We richtten de kliniek in met zorg en met de meest geavanceerde apparatuur. Op die manier voldoen we aan de hoogste klinische standaarden zonder daarbij uw comfort en welzijn uit het oog te verliezen. Het is onze bedoeling dat u zich "thuis" voelt.

Behandelingssalon, operatie- en verkoeverkamer
Wij heten u welkom in onze rustige ontvangstruimte. Voor schoonheidszorg , advies en medische behandelingen kunt u terecht in ons medispa. Een kleine plastische ingreep kan ter plekke in onze operatiekamer met verkoeverkamer. Grotere operaties gebeuren in het ziekenhuis van Knokke of Blankenberge.

Genezen in Duinbergen
Besluit u in de buurt van de kliniek te blijven om te herstellen van uw ingreep? Dat kan. In Duinbergen is het altijd aangenaam vertoeven. De prachtige omgeving van het strand maakt dat u zich sneller beter voelt. Wilt u de stijltips van onze consulenten meteen in de praktijk omzetten? In Knokke vindt u de mooiste winkels van BelgiŽ.

Goed bereikbaar
U kan ons vinden in de Duinbergenlaan, een rustige straat tussen de Elisabethlaan en de Knokkestraat, dicht bij het station van Knokke-Heist. Duinbergen Clinic is ook met de wagen goed bereikbaar. Het ligt aan het einde van de N49, de autosnelweg die Knokke/Duinbergen met Antwerpen (en dus Nederland), Gent en Brussel verbindt.

Verblijven in Duinbergen
Hebt u geen eigen stek in de buurt? Bel ons dan voor adressen van hotels en B&B's in de streek.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.