Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Maria Middelares Deurne - Dr. Hubert Tytgat

Maria Middelares Deurne - Dr. Hubert Tytgat, Deurne
Informatie over Maria Middelares Deurne - Dr. Hubert Tytgat

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Maria Middelares Deurne - Dr. Hubert Tytgat
De plastisch chirurgische behandelingen en ingrepen evolueren aan een snel tempo. De informatie is slechts een begin bij het zoeken naar een optimale behandeling. Daarnaast is een persoonlijke begeleiding door een plastisch chirurg onontbeerlijk, ook tijdens uw consultatie. Alleen op die manier krijgt U informatie en antwoorden op uw persoonlijke vragen die specifiek op u van toepassing zijn.

De plastische en de esthetische heelkunde en chirurgie is een vakgebied waarvoor een gespecialiseerde opleiding een vereiste is. In BelgiŽ kan men dan ook plastische chirurgen herkennen aan hun RIZIV nummer. Het eindigt op 210.

Uw Plastisch Chirurg, Dr. Hubert Tytgat aan woord
''..Reeds meer dan 22 jaar doe ik mijn vak, opgeleid aan 3 universiteiten in de plastische heelkunde. Ik heb de toelating om zowel in BelgiŽ als in Nederland plastische heelkunde uit te oefenen. (BIG en RIZIV nummers). Samen met alle collega's trachten wij het beste te bereiken zowel in de "technische prestaties" zoals kennis en competentie als in de ondersteunende dimensies van medeleven, vriendelijkheid en respect. Dit zet het ziekenhuis op een hoger trapje qua dienstverlening en we doen er alles aan om dit zo te houden.."

Onze Garanties en Zekerheden aan onze patiŽnten
- U hebt het recht alles te weten over een bepaalde behandeling of operatie. Al uw vragen worden en dienen te worden beantwoord tijdens de consultaties.
- Eerlijkheid in de diagnoses. Nooit zullen wij een behandeling of ingreep voorstellen indien ze niet tot een bevredigend resultaat leidt.
- Er worden geen andere behandelingen of operaties voorgesteld dan diegene waar de patient om vraagt.
- Bij eventuele complicaties wordt U verder behandeld en ondersteund totdat deze zijn opgelost, ook al vergt dit enige tijd.
- Wij onderschrijven de rechten van de patieŽt volgens de richtlijnen en de wetgeving van www.health.fgov.be

Locatie
Wij voeren de behandelingen uit in Maria Middelares Ziekenhuis te Deurne, BelgiŽ. Alle diensten en zekerheden die een modern ziekenhuis uitmaken zijn aanwezig. Voor onze patiŽnten betekent dit een hospitalisatie-dienst en daghospitaal.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.