Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Aesthetic Surgery Centre Antwerp - Dr. Van Look

Aesthetic Surgery Centre Antwerp - Dr. Van Look, Antwerpen
Informatie over Aesthetic Surgery Centre Antwerp - Dr. Van Look

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Aesthetic Surgery Centre Antwerp - Dr. Van Look
Welkom in onze praktijk Aesthetic Surgery Centre Antwerp || Dr. Van Look

Mijn naam is Dr. Robin van Look en ik ben een gecertificeerd plastisch en esthetisch chirurg. Als ťťn van de jongste chirurgen kreeg ik de Belgische onderscheiding van Fellow of the Collegium Chirurgicom Plasticum. Tevens ben ik een actief lid van de American Society of Aesthetic Plastic Surgeons.

Mijn kabinet voor plastische en esthetische heelkunde en chirurgie is bovenal een medisch kabinet. Veiligheid en bezorgdheid om uw gezondheid zijn de grondslagen voor het beoefenen van plastische en esthetische chirurgie op een ethisch correcte manier.

Ons kabinet biedt u een totaalconcept van medische zorgen aan met volledige service, inzet van onze medewerkers, (vak)bekwaamheid en zorgzaamheid.

U wordt zowel op menselijk als op medisch vlak steeds behandeld volgens de gouden standaard. Kwaliteit van de zorgen, zachtheid en respect zorgen ervoor dat u bij ons en bij mij in alle vertrouwen uw esthetische ingreep kunt ondergaan.

Het volgen van en meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe technieken is noodzakelijk om up-to-date chirurgie te bieden. Om mijn techniek en visie betreffende esthetische chirurgie te verfijnen heb ik in de best gequoteerde esthetische centra in het buitenland gewerkt:

Grootte Schuur in Kaapstad in Zuid-Afrika, The Canniesburn Hospital for Microsurgery in Glasgow in Schotland, The SalpťtriŤre Hospital Paris in Frankrijk en The Wellington Hospital Unit for Aesthetic Facial Surgery and Lasers in Engeland.

Onze patiŽnten komen uit alle lagen van de bevolking en ook bekende personen en collegaís uit de medische wereld mogen wij tot onze patiŽnten rekenen. Allemaal genieten ze dezelfde professionele service, medische vertrouwelijkheid en absolute discretie.

Wij streven altijd naar een mooi resultaat met een langdurige en natuurlijke uitstraling en dat zorgt voor tevreden patiŽnten. Het is door hun mond-tot-mond reclame dat deze praktijk zo is kunnen groeien. Hun tevredenheid is mijn drijfveer om van elke patiŽnt een tevreden patiŽnt te maken.

Uw Plastische en Esthetische Chirurg Dr. Robin van LookVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.