Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Bloemingdael Plastische Chirurgie

Bloemingdael Plastische Chirurgie, Haarlem
Informatie over Bloemingdael Plastische Chirurgie

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Bloemingdael Plastische Chirurgie

De gerenommeerde plastisch chirurgen van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk starten kliniek Bloemingdael. Iedereen kent het Brandwondencentrum Beverwijk. Veel mensen weten niet dat deze plastisch chirurgen zich ook gespecialiseerd hebben in cosmetische, reconstructieve en handchirurgie.

Door de uitgebreide ervaring met de behandeling van brandwondenpatiënten en vele werkbezoeken verricht bij internationale topklinische centra bestaat er een bijzondere kennis van de huid en littekenvorming met een unieke ervaring op het gebied van complexe behandelingen.

Naast de vele second opinions bestaat er een frequent contact met de plastisch chirurgen uit de hoog aangeschreven kliniek Miami plastic surgery in de Verenigde Staten op het gebied van rimpelbehandelingen in het gelaat.

Op 1 juni 2008 openen de plastisch chirurgen in het Medical Center van The|Tides Duinlust hun privé kliniek Bloemingdael plastische chirurgie. Zo wordt de kennis en expertise van het huis ook beschikbaar voor cosmetische ingrepen. De plastisch chirurgen bieden u het volledige pakket in de cosmetische chirurgie. U wordt ontvangen in een relaxte, niet klinische omgeving. Naast het persoonlijke gesprek worden de rimpelbehandelingen en kleinere chirurgie, zoals correcties aan boven- en onderoogleden, op locatie verricht. De operaties waarbij algehele narcose nodig is, worden in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk verricht.


Werkwijze


Intake Gesprek


“Een open gesprek over het resultaat dat wij kunnen bereiken”
Het intakegesprek is voor ons een kennismakingsmoment waarin we op open en vertrouwelijke wijze met u praten over het resultaat dat u wilt bereiken en wat wij kunnen bereiken. We informeren u over alle aspecten van de ingreep en bantwoorden uw vragen. Uw intakegesprek vindt altijd plaats met de behandelende chirurg. U krijgt alle informatie over de behandeling, de voorbereiding van de behandeling en de nazorg de wij u bieden. De kosten van het eerste consult in kliniek Bloemingdael zijn € 50,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de kosten van uw behandeling.


Kwaliteit


“Is kwaliteit niet het allerbelangrijkste?”
We zijn net zoals u. Wanneer we een chirurgische behandeling willen of moeten ondergaan dan zoeken we naar de beste chirurg. We zijn er trots op dat wij wederom uitgeroepen zijn tot het beste plastisch chirurgisch team van Nederland. Voor u betekent dit dat u alle kwaliteit, zorg en aandacht krijgt die u van ons mag verwachten. Dit staat in contrast met de snelle commerciële klinieken die als paddestoelen uit de grond lijken te schieten. Zij maken niet altijd waar wat ze beloven. Wij blijven ons inspannen om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.
Nazorg

“Nazorg zoals die dient te zijn”
Goed geïnformeerd te zijn voor de ingreep is essentieel. De beste behandeling, met alle kwaliteit, zorg en aandacht uitgevoerd door een van onze plastisch chirurgen, dat mag u van ons verwachten. Optimale Nazorg is een erg belangrijk onderdeel daarvan. Bij alle behandelingen kijken we welke nazorg nodig is om het beste resultaat te krijgen. Daarom kiezen we er bij veel behandelingen voor om u een nachtje bij ons te houden in het RKZ te Beverwijk. Hiermee bewaken we uw herstel en voorkomen we onnodige complicaties. Bij ontslag krijgt u een afspraak mee waarbij u vaak binnen 2 weken op het poliklinisch spreekuur van uw plastisch chirurg wordt teruggezien. We begeleiden u waar nodig. Daarna wordt u, afhankelijk van de ingreep en benodigde nazorg, zonodig poliklinisch verder vervolgd. De controle afspraken kunnen zowel in kliniek Bloemingdael als in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.

Indien nodig, zoals bij onbegrepen pijn, roodheid of koorts, kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen.

We zijn er voor u als we er moeten zijn! Ook als u vragen heeft of twijfels over de behandeling van elders kunt u altijd voor een second opinion bij ons terecht.

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.