Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Privatescan - Hengelo

Privatescan

Privatescan, Hengelo
Informatie over Privatescan

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Privatescan

Gezond vooruit kijken met Privatescan!

Preventief onderzoek in Nederland met behulp van de MRI en/of CT-apparatuur is uitsluitend mogelijk als u in het bezit bent van een verwijsbrief. Bovendien zijn er wachtlijsten van soms wel maanden. Daardoor worden behandelingen vaak in een (te) laat stadium begonnen. In buurland Duitsland kan men binnen een week al een MRI of CT scan ondergaan. Privatescan maakt het dankzij overeenkomsten met vooraanstaande preventieklinieken ook voor Nederlanders mogelijk zich middels deze moderne technieken snel preventief te laten onderzoeken.

Weten wanneer je ziek wordt

Ieder jaar sterven er in Nederland ongeveer 43.000 mensen aan hart- en vaatziekten. Hart- en vaatziekten blijven in Nederland doodsoorzaak nummer één. Kort daarop gevolgd door kanker met bijna 40.000 sterfgevallen per jaar. Hoe dramatisch de cijfers ook lijken, een hartinfarct of andere ernstige aandoening hoeven tegenwoordig geen noodlot meer te zijn waar men voor moet buigen. Dankzij een technologische revolutie van MRI- en CT scanapparatuur, is het nu mogelijk om dergelijke aandoeningen vroegtijdig te herkennen en levens te redden.

Is een Total Body Scan iets voor mij?

Niets is vervelender dan plotseling ziek worden. Helemaal als die gewone hoofdpijn, duizeligheid of de pijn op uw borst, hart of benen ernstiger blijkt te zijn dan verwacht. Voor deze mensen is er nu goed nieuws. Dankzij medisch technologische verbeteringen is men tegenwoordig in staat om ernstige aandoeningen soms al jaren van tevoren te zien aankomen waardoor een effectieve behandeling of therapie nog tot de mogelijkheden behoort. Soms is zelfs een verandering van leefstijl al voldoende om mogelijke risico's op bijvoorbeeld een hart- of vaataandoening af te wenden. De Total Body Scan is geschikt voor iedereen die zich zorgen maakt of gewoon wil weten hoe het met de gezondheid is gesteld.

Gezondheid in kaart brengen

Dankzij de Total Body Scan (preventief medisch onderzoek) kunnen artsen uw actuele gezondheid in kaart brengen en in een vroeg stadium al gezondheidsproblemen ontdekken en daardoor dan ook snel en adequaat oplossen. Immers, hoe eerder het probleem wordt aangepakt, des te beter het genezingsproces.

U neemt het heft in eigen handen en bent in staat, tijdige doeltreffende en soms zelfs heel eenvoudige voorzorgsmaatregelen te nemen. Risico’s op ernstig falen van lichaamsfuncties, zoals spraak, beweging, geheugen etc. nemen hierdoor drastisch af. Bij een vroege herkenning van aandoeningen, is een eenvoudige behandeling namelijk al vaak afdoende. Ook voor mensen die hun gezondheid op specifieke plaatsen in hun lichaam in de gaten willen houden is een Total Body Scan uitermate geschikt. Deze kan zelfs voor u op maat worden aangepast.

Preventief Total Body Scan onderzoek heel makkelijk

Privatescan is gespecialiseerd in bemiddeling en begeleiding bij de Total Body Scan (preventief medisch onderzoek). Privatescan heeft exclusieve overeenkomsten gesloten met de meest vooraanstaande preventie klinieken ter wereld. Allen in Duitsland, nabij de grens met Nederland ter hoogte van Arnhem, gevestigd. Dat is preventief medisch onderzoek van topkwaliteit zoals we nog niet eerder kenden. De Total Body Scan is comfortabel, makkelijk en pijnloos.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.