Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Bergman MediSpa - Amsterdam

Bergman MediSpa

Bergman MediSpa, Amsterdam
Informatie over Bergman MediSpa

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Bergman MediSpa
In de MediSpa van Bergman Beauty Clinics wordt een breed scala aan niet-operatieve huid- en lichaamverbeterende behandelingen uitgevoerd, zoals rimpelbehandelingen met Injectables, gezichtspeelings, cellulitisbehandelingen en laserontharen.

De MediSpa is ontstaan vanuit de behoefte aan verzorgende behandelingen voorafgaand aan en na afloop van cosmetische ingrepen. Onze MediSpa behandelingen zijn in korte tijd erg populair geworden. Ook veel mensen die geen cosmetische ingreep ondergaan blijken veel baat te hebben bij de behandelingen. U kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd door de beste huidspecialisten en cosmetisch artsen. De essentiële meerwaarde van onze MediSpa behandelingen is gelegen in de grote medische expertise aanwezig in onze klinieken en het gebruik van de exclusieve Bergman Beauty Care producten, die zijn ontwikkeld in de Bergman Kliniek.

De nieuwe MediSpa vestiging in Amsterdam is geopend. De Medispa bestaat uit een winkelgedeelte waar merken als Bergman Beauty Care (huidverzorging), By Terry (Make Up) en Marlies Möller (haarverzorging) verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn er vijf behandelruimtes waar diverse gezicht- en lichaamsbehandelingen worden uitgevoerd en waar tevens een therapeutische masseur aanwezig is. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor Botoxbehandelingen en andere rimpelbehandelingen.

De MediSpa in Amsterdam biedt ook de mogelijkheid voor een consult met een plastisch chirurg.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.