Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Dokter Frodo Gaymans - Amsterdam

Dokter Frodo Gaymans

Dokter Frodo Gaymans, Amsterdam
Informatie over Dokter Frodo Gaymans

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Dokter Frodo Gaymans

WAAROM EEN KLINIEK VOOR AGING WELL?
Rimpelbehandelingen met injectables en het begeleiden bij gezond, mooi en vitaal ouder worden is een vak op zich. Dokter Frodo Gaymans is volledig gespecialiseerd in het remmen van veroudering en het behouden van schoonheid. Met fillers en huidbehandelingen kunnen wij een hoop oplossen, maar onze voorkeur gaat ernaar uit om deze behandelingen zo veel mogelijk te voorkomen of uit te stellen. Wij maken samen met u een behandelplan dat niet alleen uw rimpels verbetert, maar juist ook uw gezondheid op langer termijn.


DE BASIS VAN SCHOONHEID VOLGENS DOKTER FRODO GAYMANS

De basis van het werk van dokter Frodo Gaymans is de ouwenoude Phi theorie. (= Gulden snede). Alle mooie dingen, zoals bloemen, schelpen, oude griekse gebouwen, maar ook het menselijk lichaam en gezicht voldoen aan deze theorie. Hierop is een soort masker ontwikkeld die de ’ideale verhoudingen’ in het gezicht beschrijft. Mannen en vrouwen die wij mooi vinden voldoen vaak bijna 100% aan deze verhouding. Dokter Frodo Gaymans houdt dit altijd in gedacht bij zijn cosmetische behandelingen, waardoor hij de meest natuurlijke resultaten behaald.


AGING WELL

Door de unieke ‘holistische’ benadering kijkt dokter Frodo Gaymans naar het totaalbeeld (uw persoonlijkheid, levensstijl en uitstraling) en op welke wijze hij deze positief kan beïnvloeden. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin we bespreken welke cosmetische behandelingen voor u geschikt zijn. Daarnaast krijgt u advies en coaching over: • ‘Medische’ huidverzorgingsproducten • Voedings en supplementen • Lifestyle Deze combinatie zorgt voor een fris en natuurlijk resultaat en blijft het karakter van uw gezicht behouden.


VEILIGHEID VOOROP

De middelen en methodes die we gebruiken zijn al jaren in gebruik en getest. Ze zijn veilig en goedgekeurd door zeer strenge instanties als de Food and Drug Administration in de Verenigde Staten, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde(NVCG) de Inspectie voor Gezondheidszorg en de Consumentenbond. Dokter Frodo Gaymans is aangesloten bij de NVCG en de NVVCC.


BEHANDELINGEN

• Liquid facelift
• Fronsrimpels
• Rimpels voorhoofd
• Kraaienpootjes
• Ogen/ wallen
• Huid
• Jukbeen
• Lippen
• Neuslippenplooi
• Mondhoeken
• Kaaklijn
• Kin
• Neus
• Hals en Decollete
• Handen
• Striae
• Migraine
• Overmatige transpiratie


WERKWIJZE

Tijdens het eerste consult bespreken we de mogelijkheden die specifiek voor u van toepassing zijn. Volgens het principe van ’The whole face approach’ stellen we samen met u een behandelplan op hoe we het beste resultaat kunnen krijgen. In veel gevallen is het mogelijk om direct behandeld te kunnen worden. Wij raden u echter aan om eerst na te denken over de voorgestelde behandeling. De behandeling duurt enkele minuten. In de meeste gevallen werken we met prikjes. Deze worden verschillend ervaren, maar zijn niet echt pijnlijk. Indien nodig verdoven we het huidgebied. Twee tot drie weken na de behandeling komt u terug voor na-controle. De basis van een mooi uiterlijk is een harmonie in het gezicht. Het is belangrijk dat het resultaat natuurlijk en evenwichtig is zodat niemand zal opvallen dat u behandeld bent, maar wel dat u er een stuk frisser en beter uitziet.


HOE VERLOOPT HET CONSULT?

Tijdens de eerste consultafspraak maakt u kennis met uw cosmetisch arts, dokter Frodo Gaymans en zijn behandelmethode. We bespreken uw wensen en verwachtingen en kijken naar de mogelijkheden die we specifiek bij u zien. Volgens het principe van ’The whole face approach’ stellen we samen met u eenbehandelplan op hoe we het beste resultaat kunnen krijgen. Hierbij kijken we naar de volgende punten:

- Hoe is uw huidconditie?
- Welke producten gebruikt u op het moment?
- Waar moet u zich op focussen met huidverzorging?
- Wat heeft u in het verleden gedaan om uw huid in goede conditie te houden? Hoe zijn uw volumeverhoudingen?
- Zijn er gebieden in uw gezicht waar een volumetekort bestaat? (bij het ouder worden of afvallen kan er een volume-tekort ontstaan bij uw slapen en volume-overschot bij de kaaklijn en neuslippenplooi.)
- Zijn er disproporties in uw gezicht (ontstaan) die we kunnen verbeteren? Zijn er specifieke probleemgebieden?
- Zijn er bepaalde specifieke gebieden waar u zich extra aan stoort? (rimpeltjes, lippen, wallen, ed)

Tijdens het consult wordt het volgende besproken:
- Eventuele voorgeschiedenis
- Mogelijkheden en beperkingen van de verschillende behandelingen
- Het te verwachten resultaat
- Herstelperiode
- Instructies
- Complicaties & risico’s
- Kosten

Neem oude foto’s mee van 5 en 10 jaar geleden. Hiermee kunnen wij goed beoordelen hoe snel u, en op welke punten u het meeste verouderd. Het uiteindelijke behandelplan kan er soms geheel anders uitzien dan u in eerste instantie had verwacht.


HOE VERLOOPT DE BEHANDELING?
Voorafgaand aan de behandeling krijgt u altijd een consult, waarin we de verschillende behandelmethodes bespreken. De meeste behandelingen worden uitgevoerd met ‘injectables’. Deze worden met een heel dun naaldje in of net onder de huid geïnjecteerd. De prikjes voelt u bijna niet. Indien het nodig is, gebruiken we een lokale verdovende crème of een zogenaamde tandartsverdoving. Maar echt: u hoeft zich geen zorgen te maken over pijn. Voorop staat dat u de behandeling als comfortabel ervaart. Afhankelijk van het soort behandeling, duurt de behandeling tussen 5 minuten en een half uur. Na de behandeling kan de huid gemasseerd worden en/of met een ‘coldpack’ worden gekoeld.

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.