Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Aesthetic Medical Clinic

Aesthetic Medical Clinic, Brasschaat
Informatie over Aesthetic Medical Clinic

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Aesthetic Medical Clinic
Aesthetic Medical Clinic is een gespecialiseerde kliniek in plastische chirurgie o.a. liposuctie, ooglidcorrectie,mini facelifting, haartransplantatie fue, botox behandelingen, rimpelvullingen , kliniek voor implantologie en esthetische tandheelkunde.

Dit alles vindt plaats in een professioneel en luxueus kader. Gelegen in het centrum van Brasschaat kunt u uw bezoek aan Aesthetisch Medical Clinic gemakkelijk combineren met een bezoek aan Antwerpen. Hierdoor is Aesthetic Medical Clinic voor een ooglidcorrectie ook makkelijk te bereiken voor Nederlandse patienten.

Aesthetic Medical Clinic - Kliniek voor plastische chirurgie te Brasschaat

Waarom een ooglidcorrectie?
De eerste ouderdomsverschijnselen doen zich vaak voor ter hoogte van de oogleden. Ter hoogte van de bovenste oogleden ziet men vooral dat de wenkbrauwen afzakken, en er een dubbele plooi ontstaat t.h.v. het bovenste ooglid. Ter hoogte van de onderste oogleden ziet men vooral het ontstaan van wallen en eventueel ook overtollige huidplooien. Beide verschijnselen geven een vermoeide indruk. Dit kan opgelost worden met een ooglidcorrectie.

Op zoek naar Botox of Restylane behandelingen in Antwerpen, België?
Aesthetic Medical Clinic nodigt u uit voor een gratis consultatie over een Botox rimpelbehandeling, Restylane rimpelvulling of Perlane lipvergroting. Onze artsen kunnen al u vragen in verband met Botox, Restylane en Perlane behandelingen beantwoorden.

Aesthetic Medical Clinic biedt alle oplossingen tegen huidveroudering in een professioneel en luxueus kader. Aesthetic Medical Clinic is gelegen in centrum van Brasschaat, vlak bij Antwerpen naast het Kasteel van Brasschaat.

Onze nieuwe officiele prijzen van Botox ® behandeling eerste regio 135 euro , tweede regio 130 euro en derde regio125 euro.

BOTOX® DAGEN
We hanteren zeer voordelige promoprijzen op onze BOTOXDAGEN

U bent reeds klant op onze botoxdagen of u overweegt om een botox-inspuiting te laten uitvoeren. We kunnen u nu zeer voordelige prijzen voorstellen, om onze trouwe klanten te bedanken en om de beslissing voor de nieuwe klanten gemakkelijker te maken.

Aesthetic Medical Clinic is de officiele Botox kliniek in Belgie
U wordt behandeld met originele Botox ® van Allergan, volgens een correcte dosering.Het Botox ® product is een geregistreerde merknaam van Allergan Inc. Het Botox ® product (botuline toxine) bestaat sedert 1979 en wordt verdeeld door de firma Allergan, Inc., gelegen in Irvine, Californië.

Aesthetic Medical Clinic - Esthetische tandheelkunde te Brasschaat
Aesthetic Dental Clinic in Brasschaat denkt bij exclusieve cosmetische en esthetische tandhheelkunde aan gezichtsbepalende haute couture van het hoogste ambachtelijke niveau. Wij verzorgen vakwerk in tandkundig design waarbij dat alleen de beste en modernste cosmetische en esthetische behandelmethoden goed genoeg zijn voor een natuurlijk, stralend gebit vol zelfvertrouwen.

Aesthetic Dental Clinic is gespecialiseerd in tandheelkundige implantologie en klassieke tandheelkundige zoals: kronen, bruggen, facings, tanden bleken en is zeer zeker geen alledaagse tandartsenpraktijk.

Aesthetic Dental Clinic ambieert meer dan het aanbieden van reguliere tandheelkundige zorg. De kosten van cosmetische en esthetische behandelingen zijn niet gering. Wij doen echter ten aanzien van kwaliteit en duurzaamheid geen enkele concessie.

Aesthetic Medical Clinic - Tanden bleken te Brasschaat
Maak uw glimlach uw meest opvallende eigenschap. Wilt u wittere tanden en een mooie, stralende lach, dan is BEYOND de beste professionele oplossing om uw tanden te bleken. Een schitterende, witte lach kan al binnen 30 minuten de uwe zijn.

Onze revolutionaire tandenbleek technologie is het nieuwste op het gebied van cosmetisch bleken; uw tanden bleken was nog nooit zo snel en gemakkelijk. Van alle tandenbleek behandelingen (met laser, witmakende strips, blekende tandpasta, bleekgel en trays, etc.), biedt BEYOND de beste tanden bleking die er is.

Hoe we kunnen zeggen dat we de “beste tandenbleker” zijn?
Klinische studies tonen aan dat ons professionele tandenbleek systeem tanden gemiddeld acht tinten witter maakt - sneller dan iedere andere tandenbleek techniek - en u een ‘glimlach makeover’ geeft die jarenlang meegaat. Als u gevoelige tanden (of één gevoelige tand) heeft, zult u blij zijn om te horen dat BEYOND een geavanceerd filtersysteem gebruikt, dat blootstelling aan schadelijk UV licht en hitte elimineert, en zo de gevoeligheid vermindert.

Onze professionele tandenbleekgel is veilig en zit slechts dertig minuten lang op uw tanden.

Hoe onze milde tandenbleek zo effectief werkt?
We activeren onze milde witmakende gel met een veilig, gefilterd blauw licht om het bleekproces te versnellen. Alleen witmakende gel en gefilterd licht, in slechts 30 minuten - voor uw meest stralende, gezond ogende glimlach. Witte tanden gegarandeerd.

Aesthetic Medical Clinic is een gespecialiseerde kliniek in:
- Pigmentvlekken verwijderen
- Anti-aging
- Botox behandelingen
- Rimpelopvulling
- Lipvergroting
- Definitieve ontharing
- Flebologie Spatader behandelingen
- Microdermabrasie
- Acne
- Couperose behandelingen
- LPG Endermologie en
- Mesotherapie zonder naalden
- Borstvergroting
- Liposuctie

Ook voor uw tanden kunt u bij ons terecht;
- Tanden bleken witte tanden
- Klikgebit
- Implantaten
- Facings
- Bruggen
- Kronen
- Gebiet renovatie
- Cosmetische totaalbehandelingVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.