Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Footcare - Amsterdam

Footcare

Footcare, Amsterdam
Informatie over Footcare

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Footcare

Voetproblemen? Wratten? Blijf er niet mee rondlopen


Veel mensen blijven onnodig lang doorlopen met hun voetproblemen. Zonde, want de meeste voetproblemen zijn heel goed en vrij eenvoudig op te lossen.

De schaamte voorbij
Het is mijn ervaring als podoloog dat menigeen veel te lang doorloopt met voetklachten als: zwemmerseczeem, kalknagels, eeltvorming, eksterogen, platvoeten en andere voetaandoeningen. Waarom toch? Uit gesprekken met mijn patiënten is gebleken dat men zich vaak schaamt voor problemen met de voeten. Jammer, want de voet is immers het fundament van het lichaam en als er iets mankeert aan dat fundament, kunnen er allerlei andere klachten optreden.

Mijn devies is daarom:
"Wees de schaamte voorbij en leef op goede voet met uw lichaam."

Gerard M. van Heusden
Podoloog / Podo Posturaletherapie
(Posturale-therapie= de houding/het postuur b.v. lage rugklachten)


Praktijk Footcare Amsterdam


De praktijk Footcare Amsterdam is lid van O.P.Gen. (Omni Podo Genootschap). Hierdoor bent u gegarandeerd van een goede kwaliteit van onze diensten en producten.

Vergoeding
Footcare Amsterdam heeft via de beroepsvereniging contacten met de meeste verzekeringsmaatschappijen. Voor vergoeding door uw verzekeringsmaatschappij graag uw verzekeringspasje meenemen.

Hoe kunt u ons bereiken?


U kunt ons eenvoudig bereiken met het Openbaar Vervoer. Praktijk Footcare ligt slechts één halte vanaf het Centraal Station gelegen. U kunt tramlijn 1, 2 en 5 nemen en u moet uitstappen bij halte Nieuwezijds Kolk. Tevens is dit de naam van de ondergrondse parkeergarage die u vanaf richting Centraal Station kunt bereiken.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.