Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Eberson Hair Clinic - Amsterdam Oud Zuid

Eberson Hair Clinic

Eberson Hair Clinic , Amsterdam Oud Zuid
Informatie over Eberson Hair Clinic

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Eberson Hair Clinic
In de kliniek EBERSON HAIR CLINIC worden vrijwel dagelijks sinds jaren haartransplantaties en wenkbrauwtransplantaties uitgevoerd. De Hair Clinic biedt een breed spectrum aan oplossingen voor haarproblemen: haartransplantaties, wenkbrauwtransplantaties en preventie therapie tegen haaruitval.

Missie Eberson Hair Clinic


Onze clienten helpen met hun haarprobleem, door kundige, gemotiveerde en klantgerichte medewerkers om daarmee het zelfvertrouwen van deze clienten te vergroten.

KWALITEIT staat voorop


Eberson Hair Clinic is van mening dat vooral de kwaliteit van een haartransplantatie bepalend moet zijn bij de keuze van een kliniek. De prijs en de omvang van de haartransplantatie behandeling is uiteraard belangrijk maar mag nooit doorslaggevend zijn. We praten hier immers over een medische handeling.

Toch komt het voor dat enkele instituten mensen op basis van prijs willen overhalen. Nu is Eberson Hair Clinic een instituut dat alles doet op het gebied van haartransplantatie & haaruitvalpreventie. We kunnen dus een onafhankelijk advies geven. Indien u echter niet geschikt bent voor een haartransplantatie dan zullen we dit dan ook nooit aanraden.

Kortom we kijken samen met u naar de meest ideale oplossing voor uw haarprobleem die bij u past. Dit kan dus een Haaruitval preventieplan zijn, maar ook een verwijzing voor een haarwerk naar een ander instituut is een van de mogelijkheden.

EBERSON HAIR CLINIC kan bogen op:


* Kliniek met jarenlange uitgebreide ervaring

* Lid van de ESHRS. European Society for Hair Restorations Surgery (Europese beroepsvereniging van Haartransplantatie artsen)

* Lid van de ISHRS. International Society for Hair Restoration Surgery. (Internationale beroepsvereniging van Haartransplantatie artsen)

*Gespecialiseerd in non-invasieve haarchirurgie, wenkbrauwtransplantaties en laserontharing.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.