Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Injectable Kliniek - Rotterdam

Injectable Kliniek

Injectable Kliniek, Rotterdam
Informatie over Injectable Kliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Injectable Kliniek
Specialisten in injectables bieden u niet-operatieve gezichtsbehandelingen. Met kleine aanpassingen krijgt u een stralende uitdrukking. In de injectable kliniek kunnen wij uw gezicht snel opfrissen tijdens korte behandelingen. Kom voor een gratis consult voor alle vragen over gezichtsbehandelingen.

Onze filosofie


Waarom een kliniek voor injectables?


Rimpelbehandeling met injectables is een vak op zich. Injectablekliniek Rotterdam is 100% gespecialiseerd in rimpelbehandeling. De behandeling zelf duurt vaak maar enkele minuten en kan daarom in veel gevallen gewoon tussen uw dagelijkse bezigheden worden gedaan.
Door ons toe te leggen op injectables kunnen wij u direct behandelen -ook zonder afspraak- en bent u altijd verzekerd van een toegewijde arts. Door de centrale ligging zijn wij gemakkelijk te bereiken.

Veiligheid voorop


Behandelingen worden uitgevoerd door artsen met ervaring in injectables en aandacht voor de cliŽnt. Onze artsen zijn BIG geregistreerd.

De middelen die we gebruiken zijn al jaren in gebruik en getest en veilig worden beschouwd door zeer strenge instanties als de Food and Drug Administration in de Verenigde Staten, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde, de Inspectie voor Gezondheidszorg, de Consumentenbond en de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

Alle behandelingen worden bijgehouden in een electronisch dossier dat online kan worden geraadpleegd door de cliŽnt zelf.

Wat is Botox?


Botox is een natuurlijk eiwit dat overmatige spieractiviteit vermindert, waardoor rimpels verdwijnen of verzachten. De volgende rimpels reageren het beste op botox: fronsrimpels, rimpels op het voorhoofd en kraaienpootjes. Ook overmatig transpireren van de oksels en handen kan behandeld worden met botox.

Wat is hyaluronzuur?


Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die zorgt voor stevigheid en volume van de huid. Als de hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur afneemt in de huid, krijgen rimpels een kans. Met een hyaluronzuurgel kan het tekort worden aangevuld en een rimpel worden behandeld.

Botox als lunch


Snelle behandeling en direct weer op uw werk. Voorkom diepe rimpels met kleine hoeveelheden botox. Laat anderen u niet meer zeggen dat u een boze of vermoeide uitdrukking heeft.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.