Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

White Shine Tanden Bleken

White Shine Tanden Bleken, Hilversum
Informatie over White Shine Tanden Bleken

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over White Shine Tanden Bleken

Veilig Tanden Bleken


Steeds meer zelfbewuste mensen willen een frisse glimlach,die helpt je zelfverzekerd te zijn en wekt meer vertrouwen tijdens bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of een date! Ook hygiënisch gezien is het goed want het whitening proces doodt de bacteriën in de tanden die de verkleuring veroorzaken.


Garantie


White Shine geeft een resultaatgarantie dat jouw tanden minstens 5 tinten witter worden na 1 enkele behandeling!


De behandeling


De duur van de behandeling inclusief gebits check-up is ruim 1 uur. Eerst zal de tandcosmeticus een gebits check-up doen, gaatjes, lekkende vullingen, blootliggende tandhalzen kunnen voor het bleken van belang zijn. De behandeling begint met het afdekken van de lippen met een beschermende gel. Daarna wordt er een spreider in de mond aangebracht om de tanden vrij te houden van de lippen. Dan zal het tandvlees droog worden geblazen. Op het tandvlees, rond de tanden, wordt een beschermlaagje aangebracht, die met de lamp wordt uitgehard. Dan wordt de whitening gel op de tanden aangebracht. Daarna wordt de BLUE LIGHT plasmalamp 3 x 20 minuten op je tanden gericht. Tussendoor wordt nieuwe whitening gel aangebracht. Tijdens de behandeling kan je ontspannen film of tv bekijken op een lcd tv. Na de 3 x 20 minuten wordt de gel en de mondspreider verwijderd. Als laatste wordt een een remineraliseringsgel op de tanden aangebracht voor een mineralen- en fluoride boost ter versterking van het tandglazuur, even naspoelen met water en kijk maar in de spiegel ..!

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.