Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » EnFace Clinique - Nijmegen

EnFace Clinique

EnFace Clinique, Nijmegen
Informatie over EnFace Clinique

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over EnFace Clinique
Enface Clinique is een kliniek die gespecialiseerd is in de plastische aangezichtschirurgie. Wij bieden vrijwel alle mogelijke aangezichtschirurgische ingrepen en behandelingen.

Ons streven is te zorgen voor een uiterlijk dat bij u past en waar u zich goed bij voelt.

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw aangezicht of bent u gewoon benieuwd wat er mogelijk is neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend consult of bezoek een van onze voorlichtingsavonden.

“Wij hechten aan direct en open contact tussen patient en behandelaar”

Gratis consult

U kunt het aanvraagformulier gebruiken om een gratis consult aan te vragen of langskomen voor een gedegen advies! U kunt ons uiteraard bellen voor een afspraak.

EnFace Clinique

In de kliniek zijn naast de EnFace Clinique voor plastische aangezichtschirurgie ook een grote tandartsenpraktijk en een zelfstandig behandelcentrum van de kaakchirurgen van het Academisch Ziekenhuis St Radboud Nijmegen gevestigd. Aangezien het gezicht opgebouwd is uit het skelet met daarop de spieren en de huid en het gebit zijn met deze combinatie van disciplines alle specialisten die een bijdrage kunnen leveren aan uw uiterlijk onder één dak verzameld. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor vrijwel elke cosmetische ingreep aan het gezicht. Dus ook bijvoorbeeld de cosmetische tandheelkunde.

Dokters

Dr. Koen Ingels en Dr. Niels van Heerbeek onderscheiden zich van veel andere plastische of cosmetische chirurgen doordat zij zich volledig toegelegd hebben op het aangezicht.

Samen zijn zij goed voor meer dan 25 jaar academische ervaring met de moeilijkste medische gevallen. Zowel in de EnFace Clinique als in het Academisch Ziekenhuis St Radboud in Nijmegen, waar zij eveneens werkzaam zijn, houden zij zich volledig bezig met het aangezicht.

In de EnFace Clinique leggen zij zich volledig toe op de plastische en cosmetische aangezichtschirurgie. Beide chirurgen zijn gecertificeerd door de European Academy of Facial Plastic Surgery. Zij houden hun kennis up-to-date door permanente bijscholing en training en verzorgen zelf cursussen voor collega chirurgen. Uw veiligheid is daardoor gegarandeerd en de kwaliteit gewaarborgd.

Kwaliteit en Veiligheid

De EnFace Clinique biedt u de beste en allernieuwste behandelingen met de meest moderne apparatuur en voldoet aan alle regels die er voor privé-klinieken zijn vastgelegd op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving. Alle behandel-faciliteiten voldoen aan de eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Openheid en vertrouwen staan bij de EnFace Clinique centraal. Het allerbelangrijkste is immers een mooi en natuurlijk resultaat.

De EnFace Clinique is centraal gelegen in Nijmegen en toch goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.