Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

NG-dent Centrum voor Tandheelkunde en Implantologie

NG-dent Centrum voor Tandheelkunde en Implantologie, Hilversum
Informatie over NG-dent Centrum voor Tandheelkunde en Implantologie

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over NG-dent Centrum voor Tandheelkunde en Implantologie

NG-dent behoort tot de meest moderne praktijken voor esthetische en tandheelkundige transplantaties in Nederland. De ervaring, dekennis en de behandeling van duizenden patiënten geeft ons de kans u de besteen meest uitgelezen tandheelkundige behandeling te bieden op een uitgebreid gebied.


Implantaten, Tanden


Bij de rijke ervaring worden u de modernste en nieuwste technieken aangeboden; wij bezitten ons eigen tandlaboratorium, zodat wij u opde meest efficiënte manier kunnen helpen, en binnen de kortst mogelijke tijd!


De patiënten stellen wij bij onze behandeling voorop, en wijdrage er zorg voor dat u op een persoonlijke, kundige, toegewijde manier wordtbegeleid, waarbij de behandeling steeds op uw wensen en behoeften is afgestemd.


Kwaliteit dat zie je


* Geen complexe bottransplantaties nodig


* Nieuwe tanden in één dag


* Tanden gaan lang mee


* Makkelijk en goedkoop in het onderhoud


* Kosten van de behandeling en nabehandeling zijn laag


De hoogste norm


De hoogste norm op het gebied van persoonlijke gebitsverzorging stelt ons in staat te zorgen voor de kwaliteitstandheelkunde die onze patiënten verdienen. We zorgen voor een alomvattend behandelplan en gebruiken herstellende en cosmetische tandheelkunde om de voor u optimale gebitstoestand te bereiken. Als er spoedeisende hulp nodig is, zullen we er alles aan doen om u zo snel mogelijk te zien en behandelen.


Opvoeding & preventie


In onze praktijk geloven wij er heilig in dat preventieve zorg en opvoeding de sleutels zijn tot optimale gebitsgezondheid. Wij streven ernaar om "gebitsgezondheid" te leveren, in tegenstelling tot "het behandelen van ziekte". Daarom doen wij uitgebreid onderzoek - bekijken de algehele gezondheidstoestand van uw tanden en tandvlees, doen eventueel onderzoek naar mondkanker, en nemen zo nodig Röntgenfotos. We weten ook dat regelmatig tandenpoetsen, flossen, sealen en fluoride er allemaal voor zorgen om ziekten van het gebit te voorkomen. Niet alleen zijn wij gericht op de schoonheid van uw gebit, wij hebben ook oog voor uw gezondheid. Kennisname van uw medische dossier kan ons helpen om geïnformeerd te blijven over uw algehele gezondheid, eventuele nieuwe medicijnen, en ziekten die invloed zouden kunnen hebben op de gezondheid van uw gebit.


Veiligheid voor alles


Het voorkomen van infecties is in onze kliniek ook zeer belangrijk. Om onze patiënten en onszelf te beschermen worden er stricte procedures gevolgd voor sterilisatie en tegengaan van kruisbesmetting volgens de hoogst mogelijke norm.


Training & deskundigheid


Als uw tandheelkundig team willen we dat u erop kunt vertrouwen dat we uitstekend getrainde en ervaren medici zijn. Wij zijn er trots op om u de zorg te geven die uw glimlach gezond houdt. Om u de best mogelijke service en resultaten te geven, leren we voortdurend bij.We zijn aanwezig bij lezingen en bijeenkomsten op het gebied van tandheelkunde, wonen congressen bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, de nieuwste produkten, de nieuwste instrumenten die een moderne tandartspraktijk kan gebruiken om uitmuntende tandheelkunde te leveren. Verder zijn we lid van verschillende tandartsenassociaties om ons te helpen op de hoogte te zijn van de nieuwste veranderingen en aanbevelingen in ons vak.


Een positieve ervaring


Het bouwen van een vertrouwensrelatie met onze patiënten door ieder van hen als bijzonder individu te benaderen, is van het grootste belang voor ons succes. Wij begrijpen hoe ongemakkelijk sommige patiënten zich kunnen voelen over hun tandartsbezoeken, en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat dit anders wordt door er een ontspannen en positieve ervaring van te maken. Ons hele team is toegewijd om uw bezoeken zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.


Wij danken u dat u ons in staat stelt om voor uw gebit te zorgen en zien ernaar uit u van dienst te zijn.


Maak vandaag nog een afspraak ..... wij zullen ervoor zorgen dat u glimlacht!

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.