Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

The Body Clinic Amsterdam

The Body Clinic Amsterdam, Amsterdam
Informatie over The Body Clinic Amsterdam

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over The Body Clinic Amsterdam
The Body Clinic is een collectief van esthetische artsen met twee eigen klinieken, een in Amsterdam en een in Duiven (regio Arnhem).

Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke rimpelvullers, allen gebaseerd op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Bovendien kiezen zij voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Onze artsen zijn in 2007, 2008 en 2009 als een van besten getest door de Consumentenbond.

Onze artsen spelen in op twee belangrijke trends die er zich momenteel in de cosmetische geneeskunde manifesteren:Mensen willen niet meer overduidelijke opgespoten lippen of strak getrokken gezichten.
De moderne cliënt komt voor subtiele verbeteringen die het verouderingsproces vertragen. Cliënten willen niet dat hun uiterlijk wordt veranderd, maar dat de jeugdige vormen en rondingen van vroeger weer worden hersteld. Tien jaar geleden was de trend “the bigger the better”.

Dit resulteerde in onnatuurlijk opgespoten lippen, jukbenen die uit proportie zijn en gezichten die geen mimiek meer vertoonden door de vele Botox-injecties. Omdat in die tijd nog vaak permanente rimpelvullers werden gebruikt, is dit niet te corrigeren, terwijl het modebeeld al is veranderd.

The Body Clinic speelt in op deze trend, door gebruik te maken van tijdelijke rimpelvullers die een subtiel, natuurlijk resultaat geven. Vaak wordt bijvoorbeeld voor het opvullen van lippen eerst een half spuitje gebruikt en daarna met cliënt geëvalueerd of een tweede behandeling wenselijk is.

Mensen willen snel weer toonbaar zijn na een behandeling.
Mensen zijn steeds meer op zoek naar de zgn. “lunch-time treatments”. De meeste mensen hebben een druk sociaal leven en willen daarom niet al te lang uit de roulatie zijn. The Body Clinic speelt hier op in met zijn keuze voor specifieke behandelingen.

Onlangs hebben we een fractionele laser aangeschaft, die het mogelijk maakt dat de hersteltijd veel korter is dan de klassieke laser; enkele dagen i.p.v. enkele weken. Een combinatie van laser met injectables, kan vaak mooiere resultaten geven als een chirurgische correctie, terwijl de hersteltijd een stuk korter is: enkel dagen i.p.v. enkele weken. Ook een behandeling met Botox kan met recht een “lunch-time treatment” worden genoemd. Behoudens wat lichte roodheid en bij hoge uitzondering een klein blauw plekje, zal niemand zien dat u behandeld bent.

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek met een arts aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.