Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Ooglift - Maarssen

Ooglift

Ooglift, Maarssen
Informatie over Ooglift

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Ooglift

Ooglift: specialist in ooglidcorrecties! Ooglift is het centrum voor oogcosmetische chirurgie en ooglidcorrectie onder leiding van specialist oogarts en oogchirurg Dr. R.A. Geerling. Ooglift is gespecialiseerd in alle oogcosmetische ingrepen met als meest uitgevoerde behandeling de ooglidcorrectie.


Een ooglidcorrectie: deskundig, snel en betaalbaar


Omdat we ons alleen richten op cosmetische oogchirurgie, helpen wij u beter, sneller en deskundiger. Onze specialisatie heeft daarnaast als voordeel dat wij efficiënter werken. Zo zijn wij in staat u al een een ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift) aan te bieden voor slechts € 850,-! Onze ooglidcorrectie kliniek is gevestigd in een modern centrum, centraal in Nederland, gelegen in Maarssen, vlak bij Utrecht. Ooglift is prima vanuit geheel Nederland te bereiken met alle vormen van vervoer. Parkeren kan direct voor de deur en is gratis. Wij verwelkomen u graag voor het eerste kosteloze consult.

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.