Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Esthetisch Centrum Tilburg

Esthetisch Centrum Tilburg, Tilburg
Informatie over Esthetisch Centrum Tilburg

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Esthetisch Centrum Tilburg
Er stralend en jonger uitzien. Uw eigen, unieke schoonheid ontdekken. Genieten en ontspannen. Esthetisch Centrum Tilburg biedt verjongende gezichtsbehandelingen, massages en kan u definitief ontharen. De sfeervolle praktijk aan de Bosscheweg 33 wordt gerund door Lilyan de Bruin, ruim 30 jaar actief in het schoonheidsvak.

Een professioneel make up advies?


Een complete make-over? Permanente make-up? Ook hiervoor bent u bij Esthetisch Centrum Tilburg aan het juiste adres. Daarbij werken we met pure, natuurlijke producten.

Anti-age behandelingen


Veel klanten hebben de fantastische werking ervaren van Mesotherapie. Esthetisch Centrum Tilburg biedt u daarom ook de exclusieve Mesotherapie aan. Een intensieve, krachtige verjongingskuur waarmee de huid van gezicht, hals, decolleté en handen een jong en stralend aanzien krijgt.

Mesotherapie is zeer geschikt voor de oudere huid. Maar steeds meer vrouwen (en mannen!) zien Mesotherapie als preventie tegen huidveroudering. En dat is niet zo’n gek idee. Je kunt het vergelijken met sporten. Je lichaam blijft strakker als je daar tijdig mee begint. En zo is het ook met Mesotherapie.

Behandeling
Bij de behandeling brengt een huidspecialist zuiver hyaluronzuur en een complex van vitaminen en mineralen met een zeer fijn naaldje in de middelste huidlaag. Hier voelt u nauwelijks iets van.

Gladder, steviger en jonger
Al na de eerste behandeling is het resultaat goed te zien. Na een kuur van 4 mesobehandelingen heeft uw huid een oppepper, stimulatie en een enorme vochtbooster gehad. Oppervlakkige rimpels verdwijnen of vervagen. In combinatie met een glykopeel zijn de resultaten werkelijk spectaculair.

Glykopeel
Glykopeel is de meest complete, natuurlijke peeling met een effectieve werking tegen huidveroudering, oneffenheden en verkleuringen van de huid. Veilig en doeltreffend.

Veilig
Mesotherapie werkt uitsluitend met zuivere, lichaamseigen stoffen, is volkomen veilig en daarmee niet te vergelijken met injectables of met Botox. Een behandeling duurt gemiddeld 20 minuten, het resultaat blijft ruim 6 maanden zichtbaar.

Wilt u weten hoe Mesotherapie uw huid kan verjongen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Onze cosmetisch arts Peter Termohlen


Peter Termohlen is als cosmetisch arts werkzaam bij Esthetisch Centrum Tilburg omdat hij een jaren lange ervaring heeft opgedaan in het geven van cosmetische adviezen.

Hij is uniek in zijn vak, betrouwbaar en deskundig. Peter is gespecialiseerd in injectables, lipvergroting/correcties en chemische peelings.

Een veel gebruikt middel is Botox, en met Juvéderm werkt hij als een kunstenaar. Siliconen olie is een veel gebruikt product voor het opvullen van de lippen. Het zijn de kleine dingen die het hem doen!

Behandelingen van onder andere:

* Kraaienpootjes / fronsrimpels / met Botox
* Transpiratie ( hyperhydrosis ) met Botox
* Rimpel opvulling met Juvederm
* Lipvergroting / correctie met Juvederm /siliconenolie
* Decolleté opvulling met Juvederm
* Lipolyse om kleine vetophopingen te doen verminderen bv. onderkin
* Chemische peelings voor gelaatsverjonging, acne en pigmentvlekken
* Prijzen afhankelijk van het gebied wat behandeld wordt.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.