Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » ABC Clinic - Breda

ABC Clinic

ABC Clinic, Breda
Informatie over ABC Clinic

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over ABC Clinic

Privekliniek voor injectables, liposuctie, ooglidcorrecties, haartransplantaties en plastische chirurgie in Breda.


ABC staat voor Aesthetic, Breda en Complete. Wij leveren het complete aanbod van esthetische ingrepen in Breda.

De werkwijze van ABC Clinic is natuurlijk in eerste instantie vooral gericht op fraaie, blijvende en verantwoorde resultaten maar de compacte organisatiestructuur garandeert tevens een prijs-kwaliteitverhouding die niet veel anderen kunnen waarmaken.

Daarnaast gelooft ABC Clinic in specialisme. Voor de injectables hebben we cosmetisch artsen die enkel injectables doen, de liposuctie wordt door een cosmetisch arts uitgevoerd die enkel gespecialiseerd is in liposucties. We hebben een arts voor haartransplantaties. Daarnaast voeren 4 ervaren en geregistreerde plastisch chirurgen de plastisch chirurgische behandelingen uit.

Behandelingen onder lokale verdoving worden in Breda uitgevoerd (injectables, liposuctie en ooglidcorrecties). Behandelingen onder algehele verdoving vinden plaats in het Heilig Hart-ziekenhuis te Roeselare, St. Lucasziekenhuis in Brugge of in onze moderne kliniek in Gent (E:MC2).

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.