Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Doctors Inc - Amsterdam

Doctors Inc

Doctors Inc, Amsterdam
Informatie over Doctors Inc

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Doctors Inc

DE FILOSOFIE VAN DOCTORS INC.


Wij vinden het belangrijk om jouw natuurlijke schoonheid, met behulp van minimale ingrepen en persoonlijke aandacht, naar buiten te brengen en je te laten bloeien. Dát is wat wij bij Doctors Inc. het allerliefste doen. Jani van Loghem Cosmetisch arts en chef de clinique bij Doctors Inc.


NATUURLIJKE SCHOONHEID


Het belangrijkste onderdeel van je behandeling bij Doctors Inc is het gesprek. We willen weten wat jij wil. Misschien heb je er hele duidelijke ideeën over, of misschien laat je het het liefste helemaal aan ons over. Wat het ook is, de artsen en andere professionals van Doctors Inc. hebben allen dezelfde filosofie: je op een natuurlijke manier mooier maken. En daarom kijken we altijd heel goed naar jouw gezicht of lichaam. We weten precies wat er met de anatomie gebeurt tijdens de veroudering en weten ook wat de optimale verhoudingen zijn. En daarmee gaan we aan de slag. Samen maken we een behandelplan dat meestal is gericht op subtiele verbeteringen, verzachten van lijntjes en het verstoppen van volume op strategische plaatsen. Het belangrijkste is dat jij alleen ziet dat je er iets is gedaan, maar dat de rest van de wereld alleen vindt dat je er zo goed uit ziet!


KENNIS & ERVARING


Onze ervaren cosmetisch artsen en plastisch chirurgen zijn voortdurend bezig met het verdiepen van hun kennis. Daarom beheersen zij de nieuwste behandelmethodes op het gebied van lasers, fillers, botuline toxine en cosmetische chirurgie, die je kunnen helpen om er op een subtiele en natuurlijke manier mooi, maar ook stralend, fris en uitgerust uit te zien.


VEILIGHEID BIJ DOCTORS INC.


Wij nemen veiligheid heel serieus. Veiligheid met betrekking tot de middelen die we gebruiken en veiligheid met betrekking tot de cosmetische behandeling zelf. Jani van Loghem Cosmetisch arts en chef de clinique bij Doctors Inc.


VEILIGHEID IN DE KLINIEK


In de kliniek maken we uitsluitend gebruik van lichaamseigen producten en producten die door het lichaam makkelijk kunnen worden afgebroken. Alle producten (fillers en botuline toxine) die we gebruiken hebben een Amerikaanse FDA goedkeuring en/of CE markering (EU Consumenten Veiligheidsmarkering). Daarnaast zijn alle cosmetisch artsen van Doctors Inc. lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Dit betekent dat ze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Onze Oculoplastisch chirurg is lid van de het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG). Dit garandeert een uiterst zorgvuldige aanpak en een nauwkeurige kennis van zaken. Onze lijnen naar specialistische zorg zijn kort en we beschikken over een goede achterwachtregeling zodat continuïteit van zorg dag en nacht beschikbaar is.


VEILIGHEID IN DE SALON


In de Salon gebruiken we alleen producten en apparaten die zorgvuldig getest, effectief en veilig bevonden zijn. De huidtherapeut beschikt over ruime ervaring, benodigde diploma’s voor dermatologie, camouflagetherapie, microdermabrasie, elektrische- en IPL ontharing. Uiteraard is onze huidtherapeut lid van de branchevereniging ANBOS. Daarnaast is ze door onze artsen getraind in het toedienen van lichte peelings en laserbehandelingen. De huidtherapeut werkt bij Doctors Inc. nauw samen met onze artsen.

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.