Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Injectables Tilburg - Praktijk voor gezichtsverjonging

Injectables Tilburg - Praktijk voor gezichtsverjonging, Tilburg
Informatie over Injectables Tilburg - Praktijk voor gezichtsverjonging

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Injectables Tilburg - Praktijk voor gezichtsverjonging

Schoonheid is een harmonieus samenspel van innerlijke en uiterlijke charme. De bedoeling is door cosmetische technieken uw gelaat zijn natuurlijk elan te laten hervinden, de tijd subtiel terug te dringen zonder afbreuk te doen aande eigenheid en persoonlijke charme die een mens uniek en bijzonder maakt.


Door huidveroudering, UV-straling en/of vochtverlies ontstaan rimpels. Iedere rimpel is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Daarom zijn er verschillende behandelingsmogelijkheden om rimpels effectief te verminderen.


Diepere rimpels kunnen op diverse manieren worden opgevuld. Er bestaan heel wat verschillende producten (injectables), met elk hun specifieke eigenschappen en effecten. Rimpelbehandelingen:


* Rimpelbehandeling met Botox


* Rimpelopvulling met hyaluronzuur: Juvéderm


* Rimpelbehandeling met Sculptra


Al deze producten voor rimpelbehandeling zijn biologisch afbreekbaar en dus niet permanent, hetgeen hun veiligheid verklaart. Deze producten zijn officieel geregistreerd en goedgekeurd, zowel in Nederland als in de Europese Unie.


Consult


Voorafgaande aan een behandeling is er altijd een gratis consultafspraak. De behandelend arts vraagt naar uw wensen en verwachtingen. Op basis van de mogelijkheden krijgt u een eerlijk en realistisch advies. Na het consult kan een persoonlijk behandelingsplan worden opgesteld. U krijgt alle informatie op papier mee naar huis, zodat u het thuis rustig kunt nalezen.


De Injectables Tilburg praktijk streeft er altijd naar volledige, objectieve en eerlijke informatie te geven, zodat teleurstellingen worden voorkomen. Wij willen uw verwachtingen in het juiste perspectief plaatsen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Tijdens het eerste consult krijgt u informatie over:


* Mogelijkheden en beperkingen van een behandeling


* Contra-indicaties


* Te verwachten resultaten


* Herstelperiode en eventuele nabehandeling


* Te gebruiken medicatie


* Instructies


* Complicaties & risico’s


* Behandelvoorstel


* Kosten


Daarnaast is er voor u alle gelegenheid om vragen te stellen. Niet alleen tijdens het consult, maar ook als u weer thuis bent en bepaalde dingen vergeten bent te vragen. U kunt altijd bellen met uw vragen.

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.