Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Kiewiet de Jonge Kliniek

Kiewiet de Jonge Kliniek, Noordwijk
Informatie over Kiewiet de Jonge Kliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Kiewiet de Jonge Kliniek
De Kiewiet de Jonge Kliniek is gespecialiseerd in diverse niet-chirurgisch esthetische behandelingsmethoden voor de verbetering van uw huid.

Voorop staat voor ons dat onze behandelingen veilig zijn en een natuurlijk resultaat geven, passend bij uw karakter en uitstraling. Wij willen u weer laten stralen en het frisse uiterlijk van uw jeugd helpen behouden!


Werkwijze


De Kiewiet de Jonge Kliniek is een kleinschalige, exclusieve kliniek waar veel aandacht wordt besteed aan persoonlijk advies en begeleiding. Wij willen graag dat u een goed en veilig gevoel heeft bij de uiteindelijk gekozen behandelmethode en dat het resultaat uw persoonlijkheid en uitstraling subtiel onderstreept.

Wij werken met zogenaamde injectables en gebruiken alleen bekende en veilige producten zoals Botox, Restylane, Radiesse en Sculptra. U krijgt van ons altijd ook een uitleg over de gebruikte hoeveelheid van deze producten zodat u precies weet waar u voor betaald!


De behandelingen


Bij Kiewiet de Jonge, arts cosmetische dermatologie zijn er diverse behandelingen mogelijk. De te kiezen behandeling die drs. Kiewiet de Jonge u gaat adviseren is afhankelijk van uw wensen, de leeftijd en uw gezondheid. Het is van groot belang dat u de dokter volledige informatie geeft omtrent uw gezondheid en medicijngebruik. Ook is het belangrijk te weten of er eerder cosmetische behandelingen hebben plaats gevonden. In het geval van permanente injectables zoals bio-alcamide, aquamide, siliconenolie (PMS) en artecolle moet hiermee rekening gehouden worden.

Bij sommige behandelingen moet u ook rekening houden met een herstelperiode en de termijn waarop de ingreep resultaat toont. In deze sectie worden alle behandelingen beschreven. Kies een behandeling in het menu aan de linkerkant en lees alles over de toepassingen, het effect en de nabehandeling.

Botox
Botox/Dysport tegen overmatig transpireren (Hyperhidrose)
Fractional CO2 laser behandeling
Lipolyse
Botox tegen Migraine
Obagi
Glycolzuurpeeling
TCA-peeling
Radiesse
Restylane (hyaluronzuur)
Scultpra
Botox tegen TandenknarsenVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.