Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Aesthetic Hair Clinics

Aesthetic Hair Clinics, Veldhoven
Informatie over Aesthetic Hair Clinics

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Aesthetic Hair Clinics
Een haartransplantatie is een definitieve oplossing bij kaalheid voor mannen en vrouwen. Aesthetic Hair Clinics is een privékliniek gespecialiseerd in haartransplantaties. Bent u op zoek naar een permanente oplossing tegen kaalheid? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Ons doel is u helpen met uw haarprobleem!

Het geheim en het succes van Aesthetic Hair Clinics is een haartransplantatie van topkwaliteit, voor een betaalbare prijs. Vakkennis, service en de persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Onze haarspecialisten zijn bekent met alle haartransplantatie technieken. Welke methode of techniek voor u het meest geschikt is, wordt besproken tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Aesthetic Hair Clinics is onderdeel van de kliniek voor plastisch chirurgie AESTHETIC BEAUTY CLINICS.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.